Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser Tork servetele masa

Cod : 271800

/ Opinia ta
Dispenserul Tork Fastfold N2 pentru șervețele de masă este ideal pentru cafenele, fast food-uri, birouri, restaurante - pentru mese de dimensiuni mici în general. Distribuie câte un șervețel odată, pe fiecare latură a sa. Caracteristici: Dispenser metalic pentru șervețele de masă, practic și util, Design modern, cu linii elegante, un produs ce va fi cu siguranță apreciat de vizitatori, Un produs ușor de întreținut și de utilizat, Distribuie șervețelele pe ambele părți, Dispenser realizat din materiale de calitate, fiabil și durabil, Dimensiunile compacte îl recomandă chiar și pentru mesele de mici dimensiuni, Ușor de încărcat

In Stoc
5 Puncte de Fidelitate
42,83 lei
buc / preț fără TVA

Comandă acum și primești produsul chiar mâine
Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dispenser metalic Tork servetele masa

Dispenserul Tork Fastfold N2 pentru șervețele de masă este ideal pentru cafenele, fast food-uri, birouri, restaurante - pentru mese de dimensiuni mici în general. Distribuie câte un șervețel odată, pe fiecare latură a sa.

Caracteristici:
  • Dispenser metalic pentru șervețele de masă, practic și util,
  • Design modern, cu linii elegante, un produs ce va fi cu siguranță apreciat de vizitatori,
  • Un produs ușor de întreținut și de utilizat,
  • Distribuie șervețelele pe ambele părți,
  • Dispenser realizat din materiale de calitate, fiabil și durabil,
  • Dimensiunile compacte îl recomandă chiar și pentru mesele de mici dimensiuni,
  • Ușor de încărcat
 
Caracteristici tehnice:

Sistem:   N2 - Sistem pentru servetele de masa
Material: plastic
Culoare: gri inox
Lățime: 101 mm, Înălțime: 131 mm, Adâncime: 147 mm
Greutate:  394 grame
Marca: Tork

Dispenserul Tork Fastfold N2 este un produs ideal pentru mesele restaurantelor, cafenelelor sau altor spații comerciale, ce economisește spațiul, datorită dimensiunilor reduse.
Optând pentru un dispenser Tork alegeți calitatea și eleganța oferită de unul dintre cei mai importanți furnizori de produse de igiena profesională din Europa.
Carcasa
Plastic ABS
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Servetele de masa Tork Universal 10933, 250 buc/pach, 1 str

Servetele de masa pentru dispenser din metal Tork N2 , rezistente si absorbante. Servetelele se trag cate unul, simplu,igienic si economic. Recomandate in special pentru cafenele, pentru mesele micute. Raport excelent calitate-pret. Date tehnice : Sistem: N2 Dimensiuni: Latime nepliat: 25 cm. x Lungime nepliat: 30 cm. x Latime pliat: 8,4 cm. x Lungime pliat: 11,5 cm. [...]
8,38 lei
preț fără TVA

BRANDURI