Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Pachet detergent profesional dezinfectant toalete

Cod : PACH1
/ Opinia ta
Pachetul detergent profesional dezinfectant pentru toalete este recomadat utilizarii profesionale, conform codului culorilor in curatenie. Este un principiul prin care se separa echipamente, zone de utilizare si proceduri de curatenie conform unei scheme de culori bine definite. Astfel : ROSU - pentru zonele de baie unde riscul de contaminare si infectii este foarte mare ( grupruri sanitare, vase de toaleta, pisoare, bideuri) Pachetul include: 1 laveta profesionala din microfibra , de culoare rosie ( conform codului culorilor pentru utilizarea in bai/toalete) pulverizator profesional cu capat rosu Sani 4 in 1 Smart Dose
In Stoc
12 Puncte de Fidelitate
 
103,62 lei
buc / preț fără TVA

Comandă acum și primești produsul chiar mâine
Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Pachetul detergent profesional dezinfectant pentru toalete este recomadat utilizarii profesionale, conform codului culorilor in curatenie. Este un principiul prin care se separa echipamente, zone de utilizare si proceduri de curatenie conform unei scheme de culori bine definite. Astfel : ROSU - pentru zonele de baie unde riscul de contaminare si infectii este foarte mare ( grupruri sanitare, vase de toaleta, pisoare, bideuri)

Pachetul include:

  • 1 laveta profesionala din microfibra , de culoare rosie ( conform codului culorilor pentru utilizarea in bai/toalete)
  • pulverizator profesional cu capat rosu
  • Sani 4 in 1 Smart Dose
Sani 4 in 1 este un produs superconcentrat pentru curatarea, îndepartarea calcarului, dezinfectarea si dezodorizarea tuturor suprafetelor dure, rezistente la acid si actiunea apei, din baie. Formula sa speciala îmbina perfect performantele excelente de curatare, împiedicând în acelasi timp depunerea calcarului, chiar si în conditii de apa dura. Are actiune fungicida, levuricida si bactericida.

Datorita sistemului inteligent de ambalare, conceptul SmartDose permite dozarea simpla, foarte economica, precisa si în siguranta a produselor de curatare concentrate. Sistemul de dozare SmartDose poate fi folosit pentru dozarea controlata în flacon pulverizator sau pentru curatarea manuala cu solutia preparata în galeata. 

ATENTIE: dintr-un recipient concentrat SmartDose se pot realiza 87 de pulverizatoare gata de utilizat.

- Formula pe baza de acid
- Curata, îndeparteaza calcarul, dezinfecteaza si dezodorizeaza într-un singur pas
- Actioneaza eficient împotriva unui spectru larg de microorganisme
- Se bazeaza pe tehnologia unica, brevetata ONT de neutralizare a mirosurilor neplacute
- Sistemul SmartDose permite dozarea simpla, precisa si în siguranta a substantelor chimice super concentrate.
- Mod de ambalare: bidon 1,4 litri.

Fără comentarii pentru acest produs
Te-ar mai putea interesa

Mop profesional Wings complet

Pachetul pentru mop profesional Wings include ;  1 suport mop profesional Wings, 40 cm  1 maner din aluminiu, 140 m  1 rezerva pentru suportul mopului Wings, 40 cm, compus din 65 % bumbac si 35 % poliester. Se poate utiliza uscat pentru stergerea prafului sau umed pentru spalare.
47,75 lei
preț fără TVA

Mop profesional spalare maturare Damp 60

Pachet complet mop profesional pentru maturat si curatat DAMP include : 1 suport de mop profesional Damp , 60 cm 1 maner din aluminiu, 140 m 1 rezerva mop profesional acrylic Damp , 60 cm
49,50 lei
preț fără TVA

Pachet detergent profesional dezinfectant toalete

Pachetul detergent profesional dezinfectant pentru toalete este recomadat utilizarii profesionale, conform codului culorilor in curatenie. Este un principiul prin care se separa echipamente, zone de utilizare si proceduri de curatenie conform unei scheme de culori bine definite. Astfel : ROSU - pentru zonele de baie unde riscul de contaminare si infectii este foarte mare ( grupru[...]
103,62 lei
preț fără TVA

Pachet detergent universal suprafete lavabile

Pachetul detergent profesional pentru suprafete lavabile este recomadat utilizarii profesionale, conform codului culorilor in curatenie. Este un principiul prin care se separa echipamente, zone de utilizare si proceduri de curatenie conform unei scheme de culori bine definite. Astfel: Albastru - pentru suprafete cu risc scazut de contaminare cum ar fi instiutii publice (holuri, birour[...]
198,44 lei
preț fără TVA

Pachet dispenser sapun lichid Tork + rezerva

Pachetul Tork include : 1 dispenser pentru sapun lichid Tork 1l , ABS alb 1 rezerva sapun lichid Tork 1l
88,85 lei
preț fără TVA

BRANDURI