marca-trusted
eLicitatie Certificari

Menține o bucătărie de 5 stele cu detergenții profesionali SUMA

1557 Afisari


Bucătăriile, mai ales cele comerciale, ce deservesc o mulțime de oameni trebuie să fie impecabile și, de aceea, implementarea unor reguli stricte și eficiente în ceea ce privește curățenia devine esențială. Acest lucru este foarte important pentru a vă câștiga o reputație bună ca restaurant de top și de a nu pune în pericol sănătatea clienților dvs. și chiar a angajaților.

O curățenie făcută în mod regulat, realizată în profunzime și utilizând soluții și detergenți profesionali SUMA – gama HoReCa vă asigură rezultate excelente care vă ajută să treceți toate inspecțiile sanitare.

Când vine vorba de curățenia într-o bucătărie, temerea cea mai mare este aceea de a nu permite răspândirea unor bacterii și a microbilor ce sunt dăunători sănătății oamenilor. Listeria și salmonella sunt dintre cele mai cunoscute și contaminarea clienților cu acestea poate provoca intoxicații alimentare ce sfârșesc cu spitalizarea celor bolnavi.

Niciun manager de restaurant cu siguranță nu își dorește să treacă prin așa ceva. Dar pericolele unei bucătării insalubre, în care nu s-au folosit detergenți profesionali corespunzători depășesc acest lucru. Incendiile și apariția dăunătorilor sunt alte riscuri. Bucătăriile tind să aibă pete de grăsime și praf pe pereți, podele și echipamente. Acestea, expuse la temperaturile ridicate din bucătărie pot facilita pornirea unui incendiu.

Un alt risc al unei bucătării insalubre este atragerea unor dăunători, precum rozătoare sau gândaci. De aceea, nu trebuie să faceți rabat de la calitatea detergenților profesionali utilizați și trebuie să vă asigurați că folosiți numai produse de top, precum cele din gama SUMA, ce reprezintă un etalon la nivel mondial. Doar astfel poate fi atinsă excelența în curățenie.

Produsele de curățenie și detergenții profesionali sunt special concepuți pentru curățarea suprafețelor lavabile din industria alimentară, precum pardoseli, blaturi de lucru, uși, pereți, plafoane și echipamente de gătit. Pentru a păstra curățenia într-un loc atât de dinamic precum o bucătărie comercială, etapele de curățenie ar trebui să fie afișate pentru ca toți angajații să știe exact ce au de făcut și când. Instaurarea unei rutine de curățenie vă poate scuti de multe bătăi de cap.

Activități zilnice de curățenie realizate cu detergenți profesionali pentru rezultate optime:
 
  • - Ștergeți pereții de câte ori sunt stropiți cu grăsime;
  • - Curățați atât echipamentele de gătit cât și sub ele, precum friteuză, grătar;
  • - Ștergeți filtrele de cafea, cuptoarele cu microunde, toasterele și feliatoarele de carne;
  • - Dezinfectați suprafețele pe care se prepară mâncarea;
  • - Spălați tacâmurile, vasele cu detergenți profesionali corespunzători, precum Suma Star D1. Acesta este un detergent concentrat neutru, adecvat pentru curățarea manuală a tuturor ustensilelor din bucătărie, ce îndepărtează eficient grăsimea și resturile alimentare uscate și asigură o clătire ușoară și o uscare fără urme;
  • - Curățați chiuvetele;
  • - Spălați și dezinfectați prosoapele de bucătărie, șorțurile și uniformele;
  • - Duceți zilnic gunoiul;
  • - Măturați și spălați podelele. Un produs profesional recomandat este detergentul Suma Break UP D3.5 care poate fi utilizat atât pentru pardoseli cât și echipamente, hote și plite de aragaz datorită formulei puternice de eliminare a grăsimilor și a murdăriei persistente.

Utilizarea unei liste de verificare pentru curățarea bucătăriei este utilă deoarece vă ajută să fiți organizat, să delegați sarcini precise angajaților și să țineți cont de recomandările privind siguranța alimentelor. În plus, un spațiu curat de luat masa, bine întreținut, crește gradul de retenție al clienților dvs și le sporește încrederea în brandul dvs.
 

Detergenții profesionali Suma, un ajutor în bucătărie


Suprafețele dure sunt locuri comune în care se dezvoltă bacteriile. Crăpăturile din blaturi pot reține firimituri și resturi alimentare, realizând un mediu perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Utilizați un detergent profesional pentru suprafețe, precum Suma MULTI D2 Conc, un detergent lichid slab alcalin, eficient în toate condițiile de duritatea apei, multifunctional și adecvat pentru utilizarea pe cele mai multe tipuri de suprafețe, inclusiv aluminiu și alte metale sensibile la coroziune.

Gama specializată SUMA este o gamă completă de detergenți profesionali utilizați pentru curățarea și igienizarea întregii bucătării. Sunt detergenți profesionali pentru spălarea automată a vaselor, aditivi de clătire sau detergenți pentru curățarea echipamentelor din bucătării. Astfel, puteți să vă bucurați de o bucătărie curățată corespunzător, fără a face rabat de la calitate.

Nu uitați: cu detergenții și soluțiile profesionale de curățenie potrivite și cu o listă a sarcinilor bine trasată pentru angajați, curățenia nu este dificil de păstrat și vă permite să aveți o bucătărie sigură și igienizată. De la răspândirea bolilor transmise de alimente și până la respectarea reglementărilor locale de sănătate și securitate, punerea în aplicare a celor mai bune practici în ceea ce privește curățarea bucătăriei vă va asigura că mențineți publicul în siguranță dar și că totul funcționează fără probleme.

Ultima actualizare:
Etichete: HoReCa Curățenie