SUMA detergent profesional pentru o bucatarie impecabila. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

SUMA – opțiunea profesională pentru o bucătărie impecabilă

Joi, 14 Nov 2019


Conducerea unei bucătării profesionale nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă îți dorești ca localul tău să primească numai aprecieri și să fie vizitat de cât mai mulți clienți. Însă, pe lângă rețetele delicioase, curățenia într-un astfel de spațiu este un aspect foarte important, chiar esențial.

Rezultatele perfecte și o igienă ca la carte se obțin cu o organizare bună și soluții profesionale de curățenie a bucătăriei potrivite, de la detergenți profesionali pentru spălat vase, pentru curățat suprafețe, detergenți pentru plite și cuptoare, detartranți profesionali.

La IgienaPHS oferim produse de top și o gamă diversă de detergenți profesionali, SUMA, special concepuți pentru domeniul HoReCa. Setarea unor direcții potrivite și a unui orar de curățenie sunt detalii esențiale pentru atingerea rezultatelor dorite. De asemenea, conducerea ar trebui să se angajeze în cele mai bune practici prin prezentarea unui program de curățare zilnic, săptămânal și lunar.
 

Detergenți profesionali pentru curățarea vaselor

Într-o bucătărie profesională, curățenia vaselor primează. Este extrem de neplăcut ca cei care servesc masa să atragă atenția ospătarului că au tacâmuri sau farfurii murdare.

În acest caz, încrederea în localul respectiv se poate pierde imediat, chiar dacă mâncarea este ireproșabilă. De aceea, pentru spălarea manuală a vaselor recomandăm utilizarea unui detergent profesional din gama SUMA. Concentrat, acesta va ajuta la păstrarea unor costuri optime dar va curăța și vasele perfect, exact așa cum trebuie.

Există cazuri în care spălarea manuală a vaselor nu este o opțiune, iar întregul proces este automatizat. În acest caz, detergenții profesionali pentru mașini de spălat de vase își vor face treaba cu siguranță. Pentru a vă asigura că nu rămâne nicio urmă pe pahare sau veselă, se poate adăuga un aditiv de clătire SUMA.
 

Degresanți profesionali pentru suprafețe imaculate

Într-o cameră în care se gătește fără încetare, păstrarea suprafețelor de lucru, a chiuvetelor și chiar a pereților din jurul zonei de prăjit, este un lucru dificil. Însă degresanții profesionali își pot face treaba fără a depune mult efort mai ales dacă zonele respective sunt curățate zilnic.

Blaturile de lucru sunt spații unde microbii și bacteriile se înmulțesc cu repeziciune și, pentru evitarea unei contaminări a alimentelor și, implicit, pentru evitarea îmbolnăvirii clienților acestea trebuie degresate și curățate în profunzime.

Un detergent profesional, cu formula sa concentrată, degresează și îndepărtează grăsimea și resturile alimentare lăsând suprafețele strălucitoare și igienice. Avantajul acestuia este că poate fi utilizat cu usurință pe orice tip de suprafață, inclusiv pe aluminiu și alte materiale sensibile la coroziune.
 

Aditivi profesionali pentru curățarea și clătirea echipamentelor de lucru

Un pas crucial în procesul de igienizare îl reprezintă curățarea echipamentelor de lucru, de la plită, friteuză, cuptor, aragaz, frigider etc. Multe cuptoare performante au inclus un sistem de autocurățare care va ușura cu siguranță eforturile.

Un produs extrem de eficient în acest caz este Suma Auto Oven Clean D9.10, un detergent profesional lichid concentrat pentru cuptoare, ce are în compoziția sa un ingredient alcalin pentru îndepărtarea grăsimilor depuse și a proteinelor.

Acesta mai conține și agenți pentru controlul și prevenirea depunerii calcarului. La final este de dorit utilizarea unui aditiv pentru clătirea cuptoarelor cu sistem de auto-curățare.
 

Curățarea zonelor de depozitare a alimentelor

La câteva luni este necesară o curățare a cămarei sau a locului în care materia primă este depozitată. După ce sunt îndepărtate toate obiectele și alimentele, asigură-te că zona și rafturile sunt atent aspirate și șterse cu o lavetă din microfibră.

Dacă este cazul, folosește și un degresant profesional pentru ca totul să fie ca nou. Atunci când deții un restaurant și implicit o bucătărie comercială, totul trebuie să fie fără cusur.

Însă, dacă ai găsit produsele profesionale pentru curățenie potrivite destinate special pentru industria HoReCa, precum gama profesională de detergenți SUMA, eforturile, atât cele umane cât și cele financiare, sunt reduse considerabil.
Categorii

Promoții


Alte articole


BRANDURI