marca-trusted
eLicitatie Certificari

Dispensere și dozatoare pentru consumabilele din baie – opțiuni inteligente și economice

1198 Afisari


Motivele pentru care alegi să utilezi baia cu dispensere pentru hârtie igienică sau prosoape de hârtie și chiar dispensere de săpun sunt multe: fie baia este tranzitată zilnic de un număr ridicat de oaspeți, fie dorești să oferi o experiență plăcută, luxoasă, celor ce îți trec pragul biroului, hotelului sau clinicii medicale.

Indiferent ce te determină să faci această alegere, ea este una bine-venită care poate influența costurile consumabilelor și de administrare dar și timpul personalului responsabil cu menținerea curățeniei.

 

Dispenserele de hârtie igienică – economie și eficiență

Pentru băile cu trafic mare, dispenserele de hârtie igienică sunt o adevărată mană cerească pentru că țin sub control consumul. Cum? Gândește-te de câte ori ai intrat într-o toaletă publică și ai avut surpriza de a găsi rola de hârtie desfășurată și chiar căzută pe podeaua murdară sau în toaletă. Bineînțeles că aceasta nu mai putea fi folosită și urma să fie aruncată dacă nu ai aruncat-o chiar tu.

Ei bine, aici intră în scenă dispenserele pentru hârtie igienică care, prevăzute cu o cheiță, pot fi schimbate doar când se termină întreaga rolă de către personalul administrativ. Intervine și elementul igienă deoarece hârtia nu va mai fi atinsă de toată lumea, va fi protejată de protecția de plastic sau metal al dispenserului.Există mai multe tipuri de dispensere, pentru role, pentru hârtie cu derulare centrală și pentru cele deja porționate. În funcție de stilul decorativ al băii și, bineînțeles de buget, poți opta pentru dispensere din plastic rezistent sau cele metalice.

În portofoliul companiei IgienaPHS se regăsesc branduri celebre, lideri la nivel mondial în domeniul produselor de igienă, precum: Tork, Kimberly Clark, Mediclinics, Losdi și Esenia.

Printre atuurile pe care le prezintă dispenserele de hârtie igienică, putem să bifăm:
  • - Curățenie menținută;
  • - Costuri reduse prin diminuarea consumului;
  • - Refill simplu;
  • - Timp câștigat de către personalul administrativ.
 
 

Dispenserele pentru săpun lichid și spumă – opțiunea potrivită pentru mâini curate

Parcă nu îți vine ușor să folosești săpunuri solide în băile publice, nu-i așa? Chiar dacă vorbim despre baia unui birou cu doar 5-10 oameni. Dispenserele pentru săpun lichid sunt potrivite pentru a fi folosite atât la băi publice, clinici medicale, băile hotelurilor și chiar în bucătării profesionale, unde nevoia igienizării mâinilor este una ridicată.

Astfel, indiferent că este pe bază de senzor unde nu este nevoie ca aparatul să fie atins deloc, cu clapetă sau buton, unde interacțiunea cu aparatul este minimă, gradul de curățenie este sporit tocmai prin acest lucru, reducându-se astfel posibilitatea contaminării cu anumite bacterii și microbi.

Dispenserele sunt prevăzute cu sistem de siguranță și pot fi accesate și reumplute doar de către personalul de curățenie. În plus, o singură apăsare a butonului oferă o doză suficientă pentru a curăța eficient mâinile. Astfel se vor face economii substanțiale la capitolul săpun lichid și, pentru că sunt prinse în perete, acestea nu vor putea fi sustrase de vizitatori.

În cazul hotelurilor și unităților de cazare, aceste dispensere joacă un rol crucial deoarece permit realizarea unor economii substanțiale pe termen lung. De ce? Nu puțini sunt turiștii care atunci când părăsesc camera, iau cu ei și sticluțele cu consumabile pentru excursii viitoare. Mai mult de atât, de îndată ce sticluțele și săpunul au fost desfăcute, deși nu sunt consumate în totalitate, acestea vor trebui aruncate.

Nu numai că se risipesc bani dar și mediul înconjurător este afectat. Aceste lucruri nu vor mai fi posibile odată cu instalarea în perete a unui dozator de săpun lichid, șampon/gel de duș și balsam.

Spre exemplu, dozatoarele de la Hyprom sunt o variantă potrivită, fiind prevăzute și cu un vizor prin care se poate verifica zilnic cantitatea de săpun consumată, pentru a putea face un refill. Soluțiile vor fi folosite până la ultima picătură, sticluțe de plastic nu vor mai ajunge inutil în natură iar cu banii economisiți se vor putea face alte investiții pentru confortul celor care vă trec pragul.
 

Dispenserele pentru prosoape de hârtie pentru mâini uscate complet

Evident, după utilizarea toaletei și spălatul mâinilor, urmează uscarea acestora. Prosoapele de hârtie reprezintă o modalitate igienică de a face acest lucru. Mai ales dacă hârtia este protejată de un dispenser special, care poate fi metalic sau din plastic, pentru hârtie rolă sau pliată.

Acționat manual sau automat, dispenserul pentru prosoape oferă hârtie porționată, exact cât este nevoie pentru a șterge mâinile, chiar dacă este la rolă sau foaie cu foaie. Dispenserele pentru hârtie igienică, pentru prosoape de hârtie și pentru dozatoare de săpun se găsesc într-o gamă variată la IgienaPHS.

În cazul în care nu știi ce s-ar potrivi business-ului tău, te așteptăm să ne faci o vizită în showroom sau să apelezi la unul din consilierii noștri care va fi mai mult decât încântat să te ajute.

Ultima actualizare:
Etichete: Igienă