marca-trusted
eLicitatie Certificari

Consumabilele de hârtie, mai mult decât o simplă necesitate

1149 Afisari


Odată cu creșterea numărului de angajați și a traficului de clienți, agențiile sau IMM-urile au nevoie să găsească soluții de economisire și utilizare eficientă a consumabilelor de hârtie fie pentru activitatea de zi cu zi, fie pentru spațiile sanitare.

Cele mai importante aspecte pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când pregătim coșul de cumpărături sunt calitatea consumabilelor din hârtie, proprietățile superioare de absorbție și de curățare ale produselor din hârtie dar și bugetul. Un alt aspect, dar nu cel din urmă, este acela de a avea în vedere dacă brand-ul este certificat FSC și dacă se focusează și pe produse realizate din celuloză reciclată, protejând astfel și mediul înconjurător.
 

Gama de produse din categoria consumabilelor de hârtie:

IgienaPHS prezintă clienților diferite modele de role de hârtie industrială recomandată în special în mediile industriale, ateliere mecanice, spălătorii auto, bucătării, hoteluri, benzinării etc.

Lista de produse din gama IgienaPHS continuă cu: role de hârtie medicală, role tip cearșaf - utile în saloanele de înfrumusețare, cabinete și clinici medicale, prosoape din hârtie cu derulare centrală, prosoape din hârtie împăturite și prosoape zz – eficiente pentru companii, mall-uri, școli și restaurante.
 

Spațiile sanitare – ce trebuie să treceți pe listă

Indispensabila hârtie igienică, prezentată în diferite moduri (la rolă sau pliată bulk pack), este o soluție economică spre deosebire de alte tipuri de hârtie igienică de pe piață, datorită pachetelor avantajoase, rezistenței sale și a raportului excelent calitate – preț. Ne lăudăm cu faptul că furnizorii noștri ne oferă produse de calitate, hârtia igienică fiind fabricată din celuloză pură sau reciclată, în unul, două sau trei straturi, laminată, parfumată și porționată.

Prin urmare, pe lângă faptul că produsele din gama IgienaPHS oferă protecție dermică și grad ridicat de confort, furnizorii sunt certificați corespunzător, precum FSC – sistemul de certificare care atestă sursa de proveniență a lemnului. Certificarea FSC reprezintă faptul că lemnul și produsele derivate care asigură realizarea produsului final, provin din păduri gestionate în conformitate cu standardele stricte de mediu, sociale și economice.
 

Care sunt avantajele consumabilelor de hârtie din gama IgienaPHS?

Cel mai mare avantaj al produselor noastre este acela că prosoapele de hârtie împăturite, prosoapele rolă și hârtia igienică și restul consumabilelor de hârtie au proprietăți superioare de absorbție și curățare, fiind fabricate din celuloză pură sau reciclată, în variante de până la 3 straturi. IgienaPHS comercializează consumabile din hârtie albastre, albe sau verzi, de la brandurile renumite din industria igienei și curățeniei precum: Tork, Kimberly Clark, Papernet, Eurocarta sau Esenia, potrivite pentru desfășurarea diferitelor tipuri de activități.

Pentru a alege consumabilele de hârtie potrivite tipului dvs. de business, vă recomandăm să apelați cu încredere la consilierii de vânzări din cadrul IgienaPHS pentru a fi îndrumați, pas cu pas, pe întreg procesul de achiziție. Astfel, veți fi siguri că produsele achiziționate sunt exact ceea ce au nevoie atât clienții, cât și angajații dvs.!
Mobil: 0765.77.66.33
Email: sales@igienaphs.ro
Program: luni-vineri, 08:30-17:30
Website: https://www.igienaphs.ro/ 

Ultima actualizare:
Etichete: Igienă