marca-trusted
eLicitatie Certificari

Dispensere profesionale pentru consumabile din hârtie – calitate și eficiență

2650 Afisari

Odată cu creșterea mobilității, s-a dezvoltat tot mai mult nevoia consumatorilor de a accesa toalete publice pe parcursul unei zile obișnuite. De-a lungul timpului, business-urile de toate tipurile, printre care și mall-urile și benzinăriile, au început să se gândească la diferite modalități prin care pot oferi experiențe plăcute clienților.

Nu este ușor să mulțumești pe toată lumea și probabil că nici nu vei reuși acest lucru, pentru că suntem diferiți, avem dorințe și gusturi variate. Însă poți găsi o variantă care să satisfacă chiar și acele persoane mai pretențioase.

Grupurile sanitare trebuie să inspire în primul rând încredere, printr-o igienă riguroasă, făcută cu perseverență și periodicitate.

De aceea, produsele cu care aceștia intră în contact, trebuie să fie dintr-o gamă profesională și aici putem vorbi despre:

 

Ce tip de dispensere profesionale nu ar trebui să lipsească?

La IgienaPHS se regăsesc o mulțime de dispensere profesionale pentru hârtie igienică dar și dispensere pentru prosoape rolă sau pentru cele pliate, potrivite pentru un upgrade al băilor, ce poartă semnătura unor producători lideri la nivel mondial precum Tork, Losdi, Kimberly Clark, Esenia, Mediclinics etc.

Dispenserele profesionale pentru hârtie igienică și prosoape sunt realizate din materiale rezistente, plastic, ABS, plastic transparent sau inox, se prezintă în mai multe variante de culori (alb, argintiu, gri), pentru una sau chiar 2 role sau seturi.

Spre exemplu, dispenserul de hârtie pliată din inox Esenia are un design ce îi permite să fie compatibil cu orice tip de decor, datorită liniilor sale simple și a designului minimalist, este ergonomic și nu ocupă mult spațiu.

Realizat din inox satinat, acesta are o eleganță aparte și poate susține două seturi de prosoape pliate și se prinde foarte ușor în perete.

Dispenserele profesionale pentru hârtie prezintă câteva avantaje cu care producătorii se laudă și pe care merită să le aducem în discuție:
  • - sunt potrivite pentru diferite domenii de activitate;
  • - modelele se pretează pentru toate tipurile de băi;
  • - se închid cu cheie pentru a nu fi sustrasă hârtia;
  • - au prevăzut un vizor prin care se poate verifica nivelul de consum al hârtiei;
  • - sunt ușor de instalat. Se prind în perete cu câteva șuruburi.

Dispenserele pentru prosoapele de hârtie pot avea o capacitate mai mică sau mai mare, cuprinzând între 240 și 750 de prosoape de hârtie, pot fi acționate manual sau automat, prin intermediul unui senzor. Acesta din urmă, precum Tork Matic, permite utilizatorilor să nu atingă deloc aparatul, pentru o igienă riguroasă.

Deși subiectul toaletelor publice nu este luat în serios, de fiecare dată când cineva pleacă de acasă, fie părinți cu copii, seniori, fie persoane cu dizabilități, etc. oamenii iau în calcul ce toalete publice vor putea folosi pe parcursul zilei.

De aceea, trebuie să oferim o igienă corespunzătoare pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor iar cu ajutorul dispenserelor pentru consumabilele din hârtie igienică și al dozatoarelor pentru săpun lichid sau soluții de curățare, acest lucru se poate face ușor.
 

Un raport preț-calitate eficient pentru dotarea toaletelor publice

Ținerea sub control a bugetului poate fi o misiune imposibilă uneori. Însă, pentru a oferi servicii și produse bune, de calitate, recomandăm utilizarea unor dispensere profesionale care vă vor ajuta, te termen lung, să faceți economie. La IgienaPHS venim cu soluții concrete pentru orice tip de business și ne bucurăm că putem oferi suport clienților pe durata întregului proces de achiziție.

Mobil: 0765.77.66.33
Email: sales@igienaphs.ro
Program: luni-vineri, 08:30-17:30
Website: https://www.igienaphs.ro

Ultima actualizare:
Etichete: Igienă HoReCa