Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Detergent degresant profesional Hypofoam

Cod : 7519439
Detergenti profesionali industria alimentara. Degresant Hypofoam
/ Opinia ta
Hypofoam este un detergent spumant pe bază de alcalii, continând un nivel ridicat de hipoclorit şi un amestec de agenţi surfactanţi şi agenţi complexanţi.Este foarte eficient pentru îndepărtarea unei game largi de depuneri precum grăsimile de origine animală sau vegetală, proteine sau sânge. Conţinutul ridicat de clor ajută la îndepărtarea rapidă a petelor organice de origine vegetală şiprevine formarea filmelor proteice. Hypofoam este recomandat pentru igienizarea zilnică în secţiile de prelucrare şi ambalare legume-fructe şi în industria vinurilor şi a băuturilor răcoritoare. Este adecvat aplicaţiilor de igienizare în care se întâlnesc depuneri semnificative de origine proteică, precum abatoarele, fabricile de prelucrare avicole şi piscicole.
La comanda
37 Puncte de Fidelitate
 
315,12 lei
buc / preț fără TVA

Comandă acum și primești produsul chiar mâine
Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Hypofoam este un detergent spumant alcalin puternic clorinat pentru uzul curent în aplicaţii specifice din industria alimentară, a băuturilor răcoritoare sau industria laptelui.

Proprietăţi de bază

Hypofoam este un detergent spumant pe bază de alcalii, continând un nivel ridicat de hipoclorit şi un amestec de agenţi surfactanţi şi agenţi complexanţi.Este foarte eficient pentru îndepărtarea unei game largi de depuneri precum grăsimile de origine animală sau vegetală, proteine sau sânge. Conţinutul ridicat de clor ajută la îndepărtarea rapidă a petelor organice de origine vegetală şiprevine formarea filmelor proteice.

Hypofoam este recomandat pentru igienizarea zilnică în secţiile de prelucrare şi ambalare legume-fructe şi în industria vinurilor şi a băuturilor răcoritoare. Este adecvat aplicaţiilor de igienizare în care se întâlnesc depuneri semnificative de origine proteică, precum abatoarele, fabricile de prelucrare avicole şi piscicole.

Poate fi utilizat pentru curăţarea pardoselilor, pereţilor, meselor de prelucrare,maşinilor de ambalat, benzilor transportoare şi altor echipamente specifice.Hypofoam este adecvat pentru utilizarea prin intermediul unei game largi de dispozitive de spumare.

Avantaje

• Eficient pe toate tipurile de depuneri alimentare

• Îndepărtează rapid petele

• Previne formarea filmelor proteice

• Uşor de clătit

Instrucţiuni de utilizare

Utilizaţi Hypofoam la concentraţii între 2-10 % v/v, în funcţie de natura depunerilor şi gradul de murdărie. Pentru detalii specifice, consultaţi procedurile de igienizare recomandate.

Ambalare: canistra 20 kg

Fără comentarii pentru acest produs

Citeste mai mult
Te-ar mai putea interesa

Detergent degresant profesional Hypofoam

Hypofoam este un detergent spumant alcalin puternic clorinat pentru uzul curent în aplicaţii specifice din industria alimentară, a băuturilor răcoritoare sau industria laptelui. Proprietăţi de bază Hypofoam este un detergent spumant pe bază de alcalii, continând un nivel ridicat de hipoclorit şi un amestec de agenţi surfactanţi şi agenţi[...]
315,12 lei
preț fără TVA
- 5 %

Detergent plite gratare Suma GRILL D9 - 5 litri

Suma Grill D9 este un detergent puternic pentru întretinerea periodica a suprafetelor pe care se formeaza depuneri grase, din ariile de productie alimentara. Proprietati de baza : Suma Grill D9 este un detergent puternic alcalin destinat curatarii periodice a cuptoarelor si gratarelor foarte murdare. Acest amestec de ingrediente alcaline, surfactanti si solventi înd[...]
123,60 lei
117,42 lei
preț fără TVA
- 5 %

Detergent degresant - Suma Break Up D3.5

Suma Break Up D3.5 este un degresant lichid concentrat pentru curăţarea suprafeţelor foarte murdare din bucătărie. Proprietăți de bază Suma Break Up D3.5 este un detergent lichid alcalin, destinat degresării manuale a tuturor suprafeţelor foarte murdare din bucătării, precum pardoseli, echipamente, hote și plite de aragaz. Este un produs optim pentru umectarea [...]
106,70 lei
101,37 lei
preț fără TVA

Detergent suprafete Suma MULTI D2 Conc

Suma Multi D2 este un detergent concentrat universal pentru curatarea suprafetelor lavabile dure din ariile de productie alimentara, inclusiv pardoseli, pereti, usi, plafoane si echipamente generale specifice. Proprietati de baza : Suma Multi D2 este un detergent lichid slab alcalin, adecvat pentru curatarea manuala a tuturor suprafetelor din bucatarie. Pro[...]
38,26 lei
preț fără TVA
- 5 %

Detergent plite gratare Suma GRILL D9

Suma Grill D9 este un detergent puternic pentru întretinerea periodica a suprafetelor pe care se formeaza depuneri grase, din ariile de productie alimentara. Proprietati de baza : Suma Grill D9 este un detergent puternic alcalin destinat curatarii periodice a cuptoarelor si gratarelor foarte murdare. Acest amestec de ingrediente alcaline, surfactanti si solventi[...]
54,91 lei
52,17 lei
preț fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI