Detergenti profesionali industria alimentara. Degresant Hypofoam
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Detergent degresant profesional Hypofoam

Cod : 7519439
Detergenti profesionali industria alimentara. Degresant Hypofoam
/ Opinia ta
Hypofoam este un detergent spumant pe baza de alcalii, continand un nivel ridicat de hipoclorit si un amestec de agenti surfactanti si agenti complexanti.Este foarte eficient pentru indepartarea unei game largi de depuneri precum grasimile de origine animala sau vegetala, proteine sau sange. Continutul ridicat de clor ajuta la indepartarea rapida a petelor organice de origine vegetala siprevine formarea filmelor proteice. Hypofoam este recomandat pentru igienizarea zilnica in sectiile de prelucrare si ambalare legume-fructe si in industria vinurilor si a bauturilor racoritoare. Este adecvat aplicatiilor de igienizare in care se intalnesc depuneri semnificative de origine proteica, precum abatoarele, fabricile de prelucrare avicole si piscicole.
Stoc epuizat

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Hypofoam este un detergent spumant alcalin puternic clorinat pentru uzul curent in aplicatii specifice din industria alimentara, a bauturilor racoritoare sau industria laptelui.

Proprietati de baza

Hypofoam este un detergent spumant pe baza de alcalii, continand un nivel ridicat de hipoclorit si un amestec de agenti surfactanti si agenti complexanti.Este foarte eficient pentru indepartarea unei game largi de depuneri precum grasimile de origine animala sau vegetala, proteine sau sange. Continutul ridicat de clor ajuta la indepartarea rapida a petelor organice de origine vegetala siprevine formarea filmelor proteice.

Hypofoam este recomandat pentru igienizarea zilnica in sectiile de prelucrare si ambalare legume-fructe si in industria vinurilor si a bauturilor racoritoare. Este adecvat aplicatiilor de igienizare in care se intalnesc depuneri semnificative de origine proteica, precum abatoarele, fabricile de prelucrare avicole si piscicole.

Poate fi utilizat pentru curatarea pardoselilor, peretilor, meselor de prelucrare,masinilor de ambalat, benzilor transportoare si altor echipamente specifice.Hypofoam este adecvat pentru utilizarea prin intermediul unei game largi de dispozitive de spumare.

Avantaje

• Eficient pe toate tipurile de depuneri alimentare

• Îndeparteaza rapid petele

• Previne formarea filmelor proteice

• Usor de clatit

Instructiuni de utilizare

Utilizati Hypofoam la concentratii intre 2-10 % v/v, in functie de natura depunerilor si gradul de murdarie. Pentru detalii specifice, consultati procedurile de igienizare recomandate.

Ambalare: canistra 20 kg

Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Detergent degresant profesional Hypofoam

Hypofoam este un detergent spumant alcalin puternic clorinat pentru uzul curent in aplicatii specifice din industria alimentara, a bauturilor racoritoare sau industria laptelui. Proprietati de baza Hypofoam este un detergent spumant pe baza de alcalii, continand un nivel ridicat de hipoclorit si un amestec de agenti surfactanti si agenti complexanti.Este foarte efici[...]
Stoc epuizat
- 5 %

Detergent plite gratare Suma GRILL D9 - 5 litri

Suma Grill D9 este un detergent puternic pentru intretinerea periodica a suprafetelor pe care se formeaza depuneri grase, din ariile de productie alimentara. Proprietati de baza : Suma Grill D9 este un detergent puternic alcalin destinat curatarii periodice a cuptoarelor si gratarelor foarte murdare. Acest amestec de ingrediente alcaline, surfactanti si solventi indeparteaza ch[...]
136,25 lei
129,44 lei
preț fără TVA

Detergent pentru intretinere inox - Suma D7

Suma Inox Clasic D7 este un preparat special, utilizabil ca atare pentru întretinerea suprafetelor de otel inoxidabil ce nu intra în contact direct cu alimentele. Suma Inox Clasic D7 este un preparat special pentru prevenirea petelor, refacerea luciului si protejarea suprafetelor de otel inoxidabil . Indeparteaza cu usurinta urmele de degete si alte murdarii de pe suprafe[...]
42,13 lei
preț fără TVA
- 5 %

Detergent degresant - Suma Break Up D3.5

Suma Break Up D3.5 este un degresant lichid concentrat pentru curatarea suprafetelor foarte murdare din bucatarie. Proprietati de baza Suma Break Up D3.5 este un detergent lichid alcalin, destinat degresarii manuale a tuturor suprafetelor foarte murdare din bucatarii, precum pardoseli, echipamente, hote si plite de aragaz. Este un produs optim pentru umectarea suprafetelor [...]
118,97 lei
113,02 lei
preț fără TVA
- 10 %

Detergent lichid pentru masina de spalat + aditiv de clatire Suma Combi

Detergent lichid pentru masina de spalat + aditiv de clatire Suma Combi + LA6 Suma Combi + LA6 este o combinație mecanică concentrată lichidă spălarea detergentului și clătirea într-unul special formulat pentru a oferi îndepărtarea murdariei in condiții de duritate a apei de 12odH, 21oFH sau 215 ppm si o performanță optimă de uscare. Proprietăți cheie: Su[...]
132,00 lei
118,80 lei
preț fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI