marca-trusted
eLicitatie Certificari

Lista de produse dupa marca Tork

Tork – experiență și viziune în industria produselor de igienă și curățenie

Tork este, am putea spune, un game changer în industria produselor de igienă și curățenie, având o istorie de peste cinci decenii. În toți acești ani, compania (parte a grupului Essity) a dezvoltat obiceiul de a investi în schimbare, în îmbunătățirea produselor sale, având posibilitatea de a oferi astăzi o gamă completă de produse premium.

Toate acestea au fost cu putință doar datorită faptului că specialiștii de la Tork au învățat care sunt nevoile oamenilor, realizând produse centrate pe clienți și oferindu-le acestora posibilitatea de a se bucura de o experiență unică la utilizare.

Consumabilele de hartie ce poartă semnătura Tork, fie că vorbim despre hârtie igienică, șervețele de hârtie, săpunuri lichide, dezinfectanți de mâini, dozatoare de săpun, dispensere de hârtie pun o amprentă puternică în industria produselor de curățenie profesională. De o calitate indubitabilă, acestea au menirea de a ridica grijile de pe umerii clienților finali, asigurându-i că intră în contact numai cu produse profesionale, realizate cu mare grijă. 
 

Consumabile de hârtie cu grad ridicat de absorbție, marca Tork

Indiferent de industria în care activați, consumabilele de hârtie trebuie să întrunească unele caracteristici: puterea mare de absorbție, calitatea ridicată și să aibă un spectru larg de utilizare. Astfel, indiferent de aria de lucru, spații comerciale, birouri, restaurante, hoteluri, centre medicale sau educaționale, domenii industriale știți că ați făcut alegerea potrivită.

Gama de prosoape de hârtie Tork reunește sub aceeași umbrelă prosoapele de hârtie rolă sau cu derulare centrală, hârtie industrială, role medicale tip cearceaf sau acoperitoare pentru toaletă

Săpunuri lichide și dezinfectanți de mâini pentru o igienă ca la carte

Pentru o curățare delicată și în profunzime, Tork vine cu o ofertă completă de săpunuri lichide și dezinfectante de top, astfel încât epiderma să nu aibă de suferit. Se pot utiliza zilnic, iar dezinfectantele Tork joacă un rol primordial în industriile în care igiena este esențială, cum ar fi centre medicale, centre spa, domeniul alimentar, școli, grădinițe. În plus, produsele sunt delicate cu pielea, fiind testate dermatologic.
 

Dispensere și dozatoare redefinite Tork

Realizate din materiale de cea mai bună calitate, dispenserele pentru hârtie igienică și șervețele  de la Tork nu ar trebui să lipsească din nicio baie. Indiferent că optați pentru unele realizate din inox, aluminiu, ABS, acționate cu senzor sau manual, acestea sunt potrivite în orice domeniu de activitate și spații dintre cele mai diverse, precum insituții publice, spații comerciale, clădiri de birouri, centre medicale și educaționale, unități HoReCa etc. 
 
Dozatoarele pentru săpun lichid Tork sau cele pentru soluții dezinfectante vă ajută să dozați eficient cantitatea de substanță utilizată, ajutând la menținerea unei igiene propice într-o baie sau cabinet medical dar vă permit și să reduceți consumul excesiv și costurile.

Purtând semnătura Tork, acestea se bucură de un design impecabil, modern și funcțional, lăsând o bună impresie celor ce intră în contact cu ele. Se curață foarte ușor iar reîncărcarea intuitivă vă ajută să economisiți timp.