Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozator sapun spuma Tork - alb 1 litru

Cod : SCA 561500

-25 %
REDUCERE
3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dispenserul de săpun spumă Tork alb este un produs de capacitate mare (un litru, 2500 de dozari) și deosebit de practic. Dozatorul de sapun Tork Elevation cu spumă este recomandat pentru toate tipurile de toalete, din diverse domenii de activitate, inclusiv în locurile aglomerate sau în care igiena este extrem de importantă: de la toaletele restaurantelor, cafenelelor și barurilor și până la cele ale clădirilor de birouri, magazinelor sau instituțiilor publice, etc.Dozatorul de sapun Tork se utilizeaza doar cu cartusele de sapun specifice acestuia.
In Stoc
9 Puncte de Fidelitate
105,00 lei
78,75 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dozator săpun spumă Tork 1000 ml
Dispenserul de săpun spumă Tork alb este un produs de capacitate mare (un litru, 2500 de dozari) și deosebit de practic.
Dozatorul de săpun Tork Elevation cu spumă este recomandat pentru toate tipurile de toalete, din diverse domenii de activitate, inclusiv în locurile aglomerate sau în care igiena este extrem de importantă: de la toaletele restaurantelor, cafenelelor și barurilor și până la cele ale clădirilor de birouri, magazinelor sau instituțiilor publice, etc. Dozatorul de săpun Tork se utilizează doar cu cartușele de săpun specifice acestuia.

Avantaje dozator săpun spumă Tork :
  • Dozator de săpun cu spumă, simplu de instalat și de curățat,
  • Ușor de utilizat, inclusiv de către copii sau persoane în vârstă,
  • Asigură o igienă corectă a mâinilor pentru toți cei care îl utilizează,
  • Capacitate mare, de peste 2500 de dozări,
  • Un dispenser de spumă versatil, ce utilizează o gamă largă rezerve,
  • Ușor de curățat și întreținut, inclusiv în mediile în care igiena este extrem de importantă,
  • Dozatorul are un sistem de siguranță cu încuietoare în partea de sus, iar în partea inferioara o fereastră prin care se poate urmări consumul, pentru a ști când este necesară reîncărcarea,
  • Sistem de prindere în perete cu șuruburi
Caracteristici tehnice:

Material: Plastic
Culoare: Alb (disponibil și pe negru)
Dimensiuni: Înălțime: 286 mm , Lățime: 113 mm , Adâncime: 105 mm
Capacitate: 1litru
Greutate: 0,370 kg
Marca: Tork

Vă recomandăm dozatorul Tork Elevation cu spumă: utilizatorii acestui produs vor fi cu siguranță mulțumiți de experiența oferită. În plus, produsul are un preț foarte bun raportat la calitatea sa.
 
Actionare
Manuala
Carcasa
Plastic ABS
Forma Sapun
Spuma
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

-30 %

Dispenser servețele Xpress mini Tork alb

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Dispenser servetele Xpress Mini Tork alb : Dispenserul pentru șervețele Tork Xpress Mini, de culoare albă, este în același timp confortabil și igienic, foarte potrivit pentru mediile în care ambele aspecte sunt importante. Acest dispenser extra slim se potrivește în grupurile sanitare cu trafic mic și mediu, unde spațiul este limitat, asigurând o[...]
129,51 lei
90,66 lei
preț fără TVA
-10 %

Săpun spumă Tork Premium 1000 ml, 2500 porții

Săpunurile lichide și spumă, cele antibacteriene și gelurile de duș Tork puse la dispoziție de Igiena PHS vă vor ajuta să oferiți clienților dvs experiențe plăcute, imediat ce intră în contact cu business-ul dvs. Săpunurile profesionale sunt atent selecționate, pentru a vă putea oferi doar produse superioare, fiind garanția faptului că optați întotdeau[...]
42,39 lei
38,15 lei
preț fără TVA
-25 %

Dispenser hârtie igienică bulk pach Tork

Carcasa: Plastic ABS
Dispenser hârtie igienică bulk pach Tork Dispenserul bulk pack Tork alb pentru hârtie igienică pliată (împăturită) este recomandat pentru toaletele cu trafic mic spre mediu, din diverse medii profesionale, așa cum sunt toaletele centrelor cosmetice, ale cabinetelor medicale, ale cafenelelor mici, etc. Este destinat inclusiv pentru mediile în care ig[...]
78,75 lei
59,06 lei
preț fără TVA

BRANDURI