marca-trusted
eLicitatie Certificari

Sitele odorizante profesionale pentru pisoar Esenia de la IgienaPHS

525 Afisari

Controlează eficient mirosurile din baie utilizând sitele odorizante profesionale pentru pisoar Esenia de la IgienaPHS

Sitele odorizante profesionale pentru pisoar se adresează în special unităților cu toalete folosite de public, precum restaurante, hoteluri, baruri si cafenele, cluburi, cantine sau pensiuni, fiind disponibile în România într-o gama variată prin rețeaua IgienaPHS. Datorită proprietăților anti-stropire și odorizante pe care le au, acestea sunt indispensabile afacerilor menționate, dar în ultimul timp din ce in ce mai multe companii de dimensiuni medii si mari le trec pe lista de achiziții.
 

Care sunt beneficiile utilizării sitei profesionale pentru pisoar

Am menționat mai sus proprietățile anti-stropire și odorizante ale sitelor pentru pisoar, însă beneficiile utilizării acestora sunt mai numeroase, făcând din sita profesională pentru pisoar Esenia de la IgienaPHS un produs indispensabil pentru orice locație care se respectă.

Folosirea unui odorizant pentru pisoar va contribui la menținerea unei igiene riguroase in zona toaletei, putând reduce timpul de curățenie cu până la 50% datorită proprietăților anti-stropire și a eliberării în timp a bacteriilor benefice ce contribuie la menținerea unei bune igiene a pisoarului.

In plus, mai puțini stropi de urina înseamnă mai puține reziduuri acide rezultate, care se pot depune în timp printre plăcile de gresie, făcându-le din ce in ce mai greu de curățat și menținut în stare perfectă.

Tot sita profesională de pisoar are rolul de a împiedica înfundarea acestuia cu obiecte nedorite, așa cum sunt resturile de țigara, gumă de mestecat sau diverse bucăți de hârtie. Patronii restaurantelor, cluburilor de noapte și barurilor de exemplu se confruntă constant cu această problemă, sita odorizantă pentru pisoar rezolvând-o într-un mod simplu, igienic și foarte eficient din punct de vedere al costurilor.
 

Esenia, gama IgienaPHS de site odorizante profesionale pentru pisoar

IgienaPHS propune clienților săi gama Esenia de folii pentru pisoar din silicon, care se declină in numeroase variante. In funcție de necesități și de bugetul alocat acestui tip de produs, orice client poate opta atât pentru sitele clasice, economice, cât și pentru sitele de pisoar Esenia Shield, realizate din silicon impregnat cu neutralizant de miros si cili împotriva stropirii, cu un parfum ce durează până la 45 de zile.

Sitele odorizante de pisoar Esenia Wave, din silicon impregnat cu neutralizant de miros și parfum, rezolvă în mod eficient și profesional problema mirosului, dar și a stropirii în zona pisoarului. În funcție de preferințe, puteți alege arome din cele mai diverse, de la pepene la mango, lămâie sau cea care ne amintește de briza oceanului.

O opțiune foarte bună este și sita de pisoar cu pastila Bio, foarte eficientă pentru cei care doresc să prevină înfundarea vasului urinal curățând și în același timp igienizând spațiul datorită proprietăților de distrugere a germenilor pe care le are.

Pe site-ul IgienaPHS.ro regăsești gama completă de folii de pisoar Esenia Wave, care se declină în numeroase variante în funcție de numeroasele arome propuse. Parfumul lor durează până la 45 de zile, iar după aceea pot fi schimbate extrem de simplu.

—————————-

Igiena PHS are peste 15 ani de experiență pe piața soluțiilor de igienă și a produselor profesionale de curățenie din Romania, fiind specialistul de care ai nevoie pentru dotarea companiei tale cu produse de cea mai înaltă calitate. Avem o echipa competentă, prietenoasă și dornică să te ajute să găsești cele mai bune soluții pentru compania ta – de la produse de curățenie si dispensere profesionale la atât de necesarele consumabile din hârtie, odorizante profesionale și site odorizante profesionale pentru pisoar.

Ultima actualizare: