Odorizante profesionale - solutii eficiente pentru compania ta. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Soluții odorizante profesionale

Miercuri, 8 Feb 2017

 


4 soluții pentru controlul eficient al mirosului in mediile profesionale


Una dintre primele impresii cu care rămânem atunci când intrăm într-o încăpere este a mirosului pe care îl percepem. Fie că este vorba despre o senzație de curățenie și prospețime sau despre cea a unei arome anume – cu siguranță că un miros plăcut ne face să ne simțim în largul nostru, indiferent de încăperea în care intrăm.

Delicată uneori, zona mirosului în mediile profesionale trebuie cu siguranță luată în considerare atunci când alegem produsele de curățenie profesionale și odorizantele pe care le folosim în mediile de business.
 

Patru soluții odorizante eficiente

1. Odorizantele profesionale de încăpere

Le cunoaștem cu toții, le folosim cu siguranță și acasă, nu doar la serviciu, în diverse forme și variante. Odorizantele de cameră contribuie la atmosfera primitoare și curată a biroului și suntem siguri că și la buna dispoziție și chiar productivitatea angajaților.

Pot fi folosite atât în birouri, cât și în camera de hotel, baia restaurantului sau sala de ședințe a firmei în care lucrăm. Și, de ce nu, în camera de zi de acasă.

Recomandarea noastră: dispenserul odorizant Vision Air programabil. Dispenserul dispune de un sistem profesional cu programare multiplă și display LCD ce indică totalitatea setărilor sale (timp până la reîncărcare, perioada de funcționare sau numărul de ore de utilizare).

Dispenserul permite inclusiv programarea orei de pornire, optimizându-se în acest mod consumul rezervei odorizate: nu este necesar ca dozatorul profesional să pulverizeze toată noaptea, este suficient ca acesta să pornească cu una sau două ore înaintea sosirii personalului la birou.

Dispenserul odorizant poate fi folosit cu rezervele având numeroase arome, de la cele fresh, precum Clean Air sau cea de lămâie, și până la aromele florale sau fructate. Aroma depinde desigur de preferințe și poți alege o variantă pe care să o folosești tot timpul sau una mereu nouă, care să surprindă în permanență angajații, colaboratorii și clienții.
 

2. Odorizantele de toaletă

Toaleta este cu siguranță unul dintre locurile cele mai importante și sensibile dacă discutăm despre mirosuri, așa că este necesar să optăm pentru odorizante de toaletă de cea mai bună calitate, indiferent că vorbim despre variante cu rezervă solidă sau tip gel.

Acestea pot avea cele mai variate mirosuri, de la cele fresh și până la parfumuri florale sau arome de citrice. Pe lângă faptul că parfumează, soluțiile odorizante de toaletă contribuie și la curățarea și igienizarea vasului WC, dar și la împiedicarea formării depunerilor de piatră.

 

3. Sitele odorizante profesionale de pisoar

Sitele de pisoar au proprietăți odorizante, contribuind în același timp la menținerea unei igiene riguroase in zona toaletei. Acestea pot reduce timpul de curățenie cu până la 50% datorită proprietăților anti-stropire și a eliberării în timp a bacteriilor benefice ce contribuie la menținerea unei bune igiene a pisoarului.

Toate aceste caracteristici fac din sita de pisoar un produs indispensabil pentru orice locație care se respectă. Pe site-ul IgienaPHS.ro găsești mai multe modele de site odorizante de pisoar, din care o poți alege pe cea dorită.

Mai multe despre sitele odorizante profesionale pentru pisoar, despre modelele existente pe site-ul IgienaPHS.ro și cum îl alegi pe cel potrivit te invităm să citești aici.
 

4. Detergenții cu odorizant

Uneori, cea mai simplă soluție este cea combinată, așa că poți opta pentru un detergent multifuncțional intens parfumat pentru a rezolva problema mirosului în medii profesionale.

Recomandarea noastră este detergentul Sprint Flower Taski, care nu doar că are un efect dezodorizant de durată, dar are și rolul de a neutraliza mirosurile, pe lângă acțiunea sa de bază, de curățare a suprafețelor lavabile, precum piatra naturala si artificiala, plăci de faianță, suprafețe sintetice, oglinzi, porțelan si email.

Este un detergent eficient, cu uscare rapidă și fără urme, foarte apreciat de cei care îl utilizează. În speranța că micul nostru ghid al soluțiilor odorizante profesionale destinate controlului eficient al mirosului in mediile profesionale ți-a fost de folos, te așteptăm să ne contactezi dacă ai în continuare întrebări sau dacă dorești să te ajutăm să găsești cele mai eficiente soluții pentru compania ta!
Categorii

Promoții


Alte articole


BRANDURI