marca-trusted
eLicitatie Certificari

Scent marketing: aroma din spatele brandurilor

1347 Afisari


Intr-o lume in care business-urile mari incearca sa se apropie tot mai mult de consumatori, oferindu-le experiente dintre cele mai inedite si interactive, exista o latura a vanzarilor ce ridica marketingul la nivel de arta: scent marketing.

In ultimii ani, consumatorii au fost din ce in ce mai mult influentati de arome, iar oamenii de marketing au devenit constienti de potentialul acestui factor. In medie, o persoana respira de 20.000 de ori pe zi si, cu fiecare respiratie, vine sansa de a percepe si rememora mai bine un produs. Hotelierii, retailerii, proprietarii de restaurante, cei din domeniul medical si nu numai au investit si mizat in ultimii ani in acest tip de promovare.
 

Ce este scent marketingul de fapt?


Marketerii au incercat dintotdeauna sa se conecteze din punct de vedere emotional cu publicul lor, apeland la multitudinea de canale pentru promovare. Insa, ce este de facut atunci cand concurenta este mare pe segmentul dvs de business?

Incercati sa va delimitati de ceilalti, oferind ceva in plus. Una dintre cele mai noi solutii este scent marketingul sau, asa cum mai este cunoscut, marketingul olfactiv: un concept simplu, bazat pe o aroma care se potriveste cu ADN-ul brandului dvs, dispersata de un odorizant profesional, gasind mecanismul perfect de a crea experiente exceptionale, optimizand la maxim relatia dintre clienti si branduri.

Beneficiile marketingului olfactiv sunt numeroase:
  • - Este o metoda de promovare inedita, ce vine ca o completare de succes la canalele traditionale de promovare;
  • - Ofera clientilor experiente relaxante, determinandu-i sa petreaca mai mult timp in magazinul, hotelul, restaurantul respectiv;
  • - Permite clientilor sa recunoasca un brand dupa un anumit miros;
  • - Poate determina clientii sa cumpere mai mult.

Scent marketingul face referire atat la mirosul ambiental care umple un spatiu cu o anumita aroma pentru a crea experiente placute celor care ii trec pragul cat si la mirosul care permite unei persoane sa identifice un parfum cu un anumit brand.

Indiferent de aria in care activati, fie industrie ospitaliera, retail, sanatate sau alte domenii, marketingul olfactiv reprezinta un atu important pentru identitatea brandului dvs. Focusul nostru este sa ne sustinem intotdeauna partenerii de business si, de aceea, suntem pregatiti cu cele mai inovatoare produse.

Pentru cei care au adoptat deja aceasta tehnica de marketing cat si pentru cei care abia fac acum fac cunostinta cu ea, aparatele odorizante profesionale ScentEvo sunt recomandarea noastra. Acestea au un aspect modern, putand fi usor integrate in design-ul diferitelor incaperi si sunt potrivite pentru lobby-urile hotelurilor, centre comerciale, show-room-uri, centre de fitness si wellness, centre de conferinte, aeroporturi, supermarketuri si chiar in cadrul evenimentelor festive.Dispozitivele odorizante profesionale de camera ScentEvo au la baza noua tehnologie avansata de difuzie a parfumului prin vaporizare si dispun de un sistem inteligent ce permite o programare complexa si personalizata.

Odorizantele profesionale de camera ScentEvo asigura o dispersie eficienta a aromei si asigura parfumarea uniforma si sigura a spatiilor de pana la 5000 mp3, difuzia parfumului lichid in nano picaturi de vapori fiind cea mai sanatoasa modalitate de odorizare a unei incaperi.

Sistemul de prindere al acestora este extrem de divers, odorizantele putand fi montate pe perete, asezate pe mobila sau ascunse. In plus, pentru o dispersie uniforma, un aparat odorizant ScentEvo poate fi montat chiar si in sistemul HVAC de ventilatie. Gratie acestui principiu, volumul de aer odorizat creste de pana la 10 ori.


Tehnologia avansata de difuzie ce sta la baza sistemelor de odorizare ScentEvo evita suprasaturarea spatiului cu particule daunatoare sanatatii, astfel ca intreaga experienta a celor care va trec pragul va fi la superlativ, rasfatandu-le simturile.

Alegand dispozitivele odorizante profesionale ScentEvo potrivite spatiului de care dispuneti si dispersand aroma cu care va identificati afacerea, puteti crea ambianta perfecta pentru oaspetii dvs dar si va puteti diferentia business-ul de cel al competitorilor.

Ultima actualizare: