Uscătoare de păr hoteliere Valera: tradiție și performanță. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Uscătoare de păr hoteliere Valera

Vineri, 9 Dec 2016

 

Beneficiază de calitatea elvețiană cu uscătoarele de păr profesionale Valera


Atunci când vorbim despre uscătoare de păr hoteliere, liderul incontestabil al segmentului este Valera, specialistul elvețian ce beneficiază de reputația solidă a simbolului “Swiss Made”, o garanție a calității recunoscută pe plan internațional.

Brandul Valera își dorește să comunice valori precum calitate, precizie, fiabilitate, competenta, respect pentru sănătate și mediu sau exclusivitate.
 

Valera înseamnă însă și tradiție.


O tradiție începută cu mai bine de 60 de ani în urmă, când Gustavo Soresina înființa prima fabrică Valera, cu produse destinate îngrijirii părului – uscătoare de păr în special. Fiecare produs în parte era realizat în urma unor cercetări amănunțite ce vizau în primul rând efectele asupra sănătății părului.

Astăzi, cele mai exclusiviste si selecte hoteluri din lume aleg să își doteze băile și /sau camerele cu uscătoarele de păr Valera: de la lanțuri hoteliere celebre, precum Mariott, Radisson, Hilton, Holiday Inn, Sheraton sau Hyatt și până la renumitele hoteluri Burj al Arab, Taj Mahal, Peninsula Palace sau Yas Marina.

Uscătoarele de păr hoteliere Valera se regăsesc, de asemenea, în centrele de spa de lux și sălile de fitness exclusiviste din întreaga lume.
 

Descoperă gama de uscătoare de păr hoteliere Valera în magazinul online IgienaPHS


Liderul elvețian al îngrijirii părului este prezent și în România prin magazinul online IgienaPHS și ne face mare plăcere să îți recomandăm câteva dintre produsele acestei game:
 
 • - Valera HOTELLO Super AC White, produsul de top al gamei Valera, unul dintre puținele uscătoare din lume recomandate pentru centrele SPA, datorită motorului AC și a protecției IP 24 împotriva stropirii cu apă; 
 •  
 • - Valera EXCEL 1600 Silver, cu suport mural si priza pentru aparatul de ras 110-120V si 220-240V. Cele 6 combinații dintre temperatura si intensitatea jetului de aer, impreuna cu puterea sa mare fac ca acest dispozitiv să ajungă la performanțele unui uscător de păr profesional, din saloanele de coafură;
 •  
 • Uscătorul de păr hotelier Valera Action Super Plus are un design elegant, 2 trepte de viteză pentru aer și 3 poziții pentru temperatură, un concentrator de aer și un întrerupător de siguranță.
 

De ce să optezi pentru uscătorul de păr de perete Valera


Mulți dintre clienții noștri optează pentru Valera doar pentru că brandul beneficiază de reputația simbolului “Swiss Made”, fiecare produs fiind realizat și asamblat integral în Elveția.

Uscătoarele de păr VALERA satisfac cele mai stricte reglementări internaționale de siguranță, așa cum sunt:
 • - “VDE Certification Marks”,
 • - “S + Safety mark”

În plus:
 • - Dezvoltarea Valera se face respectând mediul înconjurător. Toate aparatele Valera sunt realizate din materiale reciclabile în proporție de 95% economisind astfel resurse si energie electrică;
 •  
 • - Uscătoarele de păr sunt dotate cu motoare AC Heavy Duty, motoare puternice, fiabile, garantate până la 2000 de ore de funcționare;
 •  
 • - Uscătoarele hoteliere Valera dispun de buton Safetypush, ce împiedică apariția eventualelor accidente cauzate de utilizarea necorespunzătoare. Gama Hotello utilizează un alt sistem performant de protecție împotriva funcționarii necontrolate. Este vorba de Tempomat, sistem ce oprește automat uscătorul, după 8 minute de utilizare;
 • - Mânerul este rabatabil, super compact;
 •  
 • - Dispun de priza pentru aparatele electrice de ras in sistem dual: European (220v) sau anglo-saxon (110V). Există protecție împotriva utilizării simultane.

Te invităm să descoperi în magazinul online IgienaPHS întreagă gama profesională Valera, iar noi vom fi încântați să îți oferim informații în plus despre cel mai apreciat uscător de păr hotelier.
Categorii

Promoții


Alte articole


BRANDURI