marca-trusted
eLicitatie Certificari

Organizarea afacerii până la cele mai mici detalii. Tipul de hârtie de care aveți nevoie

1102 Afisari


Orice activitate de business necesită o organizare amănunțită, și cu atât mai mult nu pot fi scăpate din vedere lucrurile mărunte - materialele indispensabile sălilor de ședință, cabinetelor medicale și… grupurilor sanitare. Consumabilele din hârtie, sub aproape toate formele ei - prosoape de hârtie, role industriale, hârtie igienică, hârtie medicală - sunt un element absolut necesar oricărui mediu, de lucru sau personal, public sau privat.
 

Ce fel de consubamile din hârtie se pretează activității desfășurate?


Igiena este esențială, în general, însă gradul acesteia este mai ridicat în spațiile unde se desfășoară activități cu un risc crescut de infectare și de transmitere a bolilor, spațiu ce necesită atenție sporită și materiale specifice.

Rolele medicale de hârtie - cearceaf de unică folosință se dovedesc un instrument indispensabil desfășurării atribuțiilor în cadrul clinicilor și cabinetelor medicale, în spitale și contribuie la strategia de control și prevenire a infectării pacienților cu bacterii sau microbi.

Saloanele de cosmetică profesionale se îngrijesc de bunăstarea clienților și de standardele înalte prin care își prestează serviciile. Acestea reprezintă un consumator fidel al diferitelor tipuri de consumabile din hârtie, printre care se numără:
După cum știm, fiecare clientă are nevoie de condiții optime de igienă în procesului de înfrumusețare. Hârtia pentru igienă personală este printre cele mai uzuale consumabile, indiferent de specificitatea activităților întreprinse.

Liderul de piață Tork pune la dispoziția clienților săi, cu ajutorul companiei IgienaPHS, o gamă largă de produse, dintre cele mai diverse și cele mai practice, fie că vorbim de calitatea superioară sau de raportul bun calitate-preț.

Normele de igienă pentru unitățile de folosință publică (stabilite prin Ordinul nr. 119/2014) determină obligația conducerii unităților de a asigura materialele necesare igienei personale (hârtie igienică, săpun, mijloace de ștergere sau zvântare a mâinilor după spălare etc.) prin urmare, se estimează o cantitate uriașă de consum de prosoape de hârtie și igienică.

Discountul de volum este instrumentul ce vine în ajutor acelora ce se confruntă cu necesitatea achiziționării unui volum mare de hârtie - cumperi mai mult, plătești mai puțin… și bugetul este respectat.
 

Consumul responsabil al produselor de igienă din hârtie

Prin produsele de igienă pe care le folosim, putem avea grijă atât de propriul corp cât și de mediul înconjurător. Certificatele EU Ecolabel garantează că hârtia igienică și prosoapele de hârtie (medicale, industriale sau de uz casnic) sunt realizate într-o manieră responsabilă, cu grijă față de mediul înconjurator.

Fie că alegeți prosoape din hârtie reciclată, produse certificate Ecolabel sau biodegradabile, sunteți cu un pas mai aproape de a îmbunătăți relația cu natura - care merită tot respectul nostru. O hârtie de o calitatea slabă, și implicit un preț redus, va determina un consum ridicat al acesteia, ceea ce înseamnă că dacă inițial consumatorul are impresia că economisește prin achiziționarea de produse inferioare calitativ acesta trebuie, de fapt, să scoată mai mulți bani din portofel.
 

Câteva aspecte cărora să acordați atenție când achiziționați consumabile de hârtie

  • ● Uz personal sau industrial? Alegeți tipul de produs și cantitatea în funcție de destinația pe care i-o atribuiți acestuia.
  •  
  • ● Grup sanitar cu folosință redusă sau sporită? Nu investiți mai mult decât e nevoie însă nu faceți rabat de la calitate. Opțiunile dvs se va reflecta în feedback-ul primit de la cei ce vă trec pragul.
  •  
  • ● Alegeți produsele biodegradabile, din materiale reciclate sau cu certificare Ecolabel. Cu un minim efort putem avea mai multă grijă de mediul înconjurător.
  •  
  • ● Profitați de ofertele cu Discount de volum – Bulk-pack-uri. Cu cât mai mult, cu atât mai bine.
  •  
… și orice ați alege, IgienaPHS garantează calitatea.

Ultima actualizare:
Etichete: Igienă