marca-trusted
eLicitatie Certificari

Curățenia de sărbători îți dă dureri de cap? Nu și dacă folosești detergenții profesionali potriviți

2053 Afisari


Lista de invitați este făcută - bunici, părinți, prieteni, vecini, căței și pisici - toată lumea va fi prezentă la masa de Crăciun. Timpul trece repede și ar fi bine să ne organizăm și mai repede pentru cele ce trebuie puse cât mai bine la punct. Curățenia de sărbători este motivul pentru care majoritatea membrilor familiei par să fugă de acasă, însă nu trebuie să ne îngrijorăm întrucât există alte ajutoare care să facă lucrurile să meargă ca pe roate sau… ca pe gheață. Din păcate, pardoselile nu se vor curăța singure și în niciun caz nici covoarele care abia își amintesc cum era pe vremea când arătau ca noi.

Știm, știm, uneori ți-ar plăcea să ai o pereche de mâini în plus pentru a reuși să faci lucrurile exact așa cum îți dorești, însă și fără acest tip de abilități poți totuși să-ți mulțumești așteptările. Ai nevoie de profesioniști, unii pe care să îi ai în confortul casei tale și pentru care să nu trebuiască să diminuezi bugetul pentru cadourile celor dragi. Este vorba despre detergenții profesionali.

Alegerea produselor de curățenie este o operațiune ce merită întreaga ta atenție. Nimănui nu-i place să facă un lucru de două ori, mai ales când poate obține rezultatele dorite de prima oară; prin urmare, investiția în produsele profesionale potrivite scapă gospodinele de o grijă în plus.
 

1. Detergenți profesionali pentru pardoseli impecabile și șosete albe

Șosetele albe sunt adevăratul inspector al curățeniei. Îi știm cu toții pe aceia care uită să se descalțe și aduc în casă nu doar pete de noroi și praf, dar și bacterii. Podelele sunt cea mai folosită parte a locuinței și totodată cele mai expuse la a fi murdărite rapid. Gresie, marmură, parchet, linoleum?

Gospodinele au nevoie de detergenți profesionali adaptați specificului fiecărui tip de material. Spre exemplu, pardoseala din lemn necesită o îngrjire specială. Detergentul pentru pardoseli din lemn - Wood Cleaner Pro Line degresează și curăță fără să distrugă luciul natural al lemnului. Nu uita de prietenii de nădejde - mopurile profesionale din fibră, bureți și lavete - cu cât absorbția este mai mare, cu atât timpul alocat curățeniei este mai scurt.

Acum că pardoseala arată ca nouă, așa ar trebui să arate și covorul sau tapițeria, nu? Covoarele rețin o cantitate mare de praf și schimbă în mod semnificativ mirosul și calitatea aerului din casă. Norocoși sunt cei care folosesc detergenții profesionali speciali pentru curățarea covoarelor, mochetelor sau tapițeriilor, lichide care reușesc să curețe delicat și eficient în același timp, neutralizând sursele de mirosuri neplăcute și împrospătând aerul în încăpere.


 

2. Bucătării curate doar cu detergenții profesionali potriviți

Sigur că locul unde se pregătesc preparatele vedetă ale mesei de Crăciun trebuie să fie unul foarte curat. În bucătărie, murdăria care dă dureri de cap este reprezentată de petele de grăsime - cu cât mai vechi cu atât mai greu de îndepăratat. Cum de sărbători bucătăria este sufletul casei, nu e timp de pierdut în frecarea murdăriei depuse pe plitele de grătar sau pe suprafețele cuptorului ce încă are multe prăjituri de copt și nu-și permite nici-o pauză!

Recomandăm pentru o bucătărie impecabilă gama de detergenți profesionali pentru bucătarie Suma, pentru spalărea automată a vaselor, aditivi de clătire sau detergenți pentru curățarea echipamentelor din bucătării. Nu lăsa pe mâine cozonacii pe care îi poți coace astăzi - și nici nu e nevoie cu așa ajutoare în bucătărie.
 

3. Detergenți speciali pentru… orice mai e nevoie

Corpuri de mobilier fără urmele degetelor ce au furat prăjituri din bucătărie? Geamuri fără urme de nasuri curioase dacă au apărut primii fulgi de nea? De câte și mai câte are nevoie o casă pentru a fi curățată cum se cuvine și pentru a fi pregătită găzduirii nu doar a membrilor familiei, cât și a sărbătorilor de iarnă?!

Un singur lucru putem spune: pe cât de multe probleme, pe atât de multe soluții - o gamă completă de detergenți profesionali și soluții de curățat pentru diferite tipuri de pete, detergenți speciali cu acționare locală cum ar fi: detergenți pentru curățarea inoxului, înlăturarea gumei de mestecat, curățarea ruginei, curățarea depunerilor de beton, ciment și calcar.

Curățenia de sărbători poate da dureri de cap însă nu este motiv de îngrijorare atunci când sunt atât de multe soluții profesionale puse la îndemână pentru a diminua atât timpul alocat pentru igienizarea căminului cât și bugetul stabilit pentru produsele de curățare. Pentru cei care au fost cuminți (și cu ochii în patru) se anunță oferte pe măsură la IgienaPHS!

Ultima actualizare:
Etichete: Curățenie