marca-trusted
eLicitatie Certificari

Confortul unui hotel este determinat de dotări

1749 Afisari


Călătoriile, fie ele de relaxare și descoperire a lumii sau de business, trebuie să rezoneze cu liniștea și confortul, chiar și atunci când ești departe de casă iar hotelurile se află într-o permanentă luptă pentru a oferi cele mai convenabile opțiuni de cazare pentru turiștii de tot felul, din culturi variate și cu dorințe diferite.

De aceea, managementul trebuie să își păstreze mintea deschisă multor opțiuni și să fie pregătit pentru a oferi întotdeauna ceva în plus, care să îi bucure pe cei care le trec pragul, pentru a-i face să se întoarcă și cu altă ocazie. Dotarea hotelului trebuie să fie făcută după anumite standarde, iar produsele puse la dispoziția turiștilor să fie de cea mai bună calitate.

Însă ce te faci când pe piață există o mulțime de posibilități? Ce să alegi? De unde să alegi? Pentru ușurarea întregului demers de achiziții recomandăm găsirea unui furnizor care să dețină o gamă completă de produse hoteliere, precum magazinul online IgienaPHS, care să îți pună la dispoziție consilieri dedicați ce te pot îndruma pas cu pas și, mai ales, să dispună de furnizori de top și produse care să îți acopere toate nevoile.

De la minibaruri hoteliere, seifuri, uscătoare de păr hoteliere, consumabile de hârtie, cărucioare pentru curățenie, soluții pentru curățenie și consumabile hoteliere împachetete individual sau cu sistem de reumplere...pe toate le poți achiziționa dintr-un singur loc. Pe lângă serviciile oferite de hotel, amabilitatea personalului și un loc cald în care să doarmă noaptea, câștigă-ți clienții oferindu-le mici detalii plăcute.
 

Păstararea bunurilor în siguranță, în seifuri hoteliere

Coșmarul oricărui om este să își piardă bunurile: banii, cardurile și actele. Mai ales când este în vacanță. Punându-i la dispoziție un seif în camera de hotel, acesta își poate lăsa lucrurile în siguranță, utilizând un cod numai de el știut. Cu siguranță îi vei lua o mare grijă de pe umeri.

Seifurile hoteliere pot fi automate, semiautomate sau cu utilizare manuala. În cazul în care nu poți acoperi toate camerele, o opțiune sunt și seifurile pentru recepție, prevăzute cu două rafturi interne detașabile.
 

Un minibar hotelier pentru răsfățul oaspeților hotelului tău

Din orice cameră, indiferent de numărul de stele cu care se fălește hotelul, nu ar trebui să lipsească un frigider sau un minibar care să conțină apă, băuturi răcoritoare și altele alcoolice și non-alcoolice. Multe persoane preferă, după o zi extenuantă, să stea să își savureze pe balconul camerei o băutură rece, un ceai sau o cafea și să nu mai fie nevoite să coboare în lobby sau la restaurant.

În gama magazinului online IgienaPHS se găsesc minibaruri hoteliere cu absorbție și termoelectrice, cu ușă de sticlă sau plină, cu diferite capacități și frigidere pentru camere de hotel.
 

O baie relaxantă cu cosmetice hoteliere de calitate superioară

Pentru cosmeticele hoteliere există două opțiuni, fiecare prezentând avantajele sale: cele ambalate individual și cele cu sistem de refill. Prima gamă permite inscripționarea ambalajelor cu logo-ul hotelului și sunt mai elegante. Consumabilele hoteliere cu sistem de reumplere sunt mult mai economice, nu pot fi sustrase la părăsirea unității de cazare, sunt practice pentru că sunt prinse în perete, iar printr-o singură apăsare eliberează o cantitate suficientă de șampon, săpun și gel de duș. Acestea din urmă sunt ușor de urmărit de către personalul administrativ care le pot reumple cu ușurință.
 

Uscătoare de păr hoteliere Valera, o alegere inspirată pentru hotelul tău

După o baie relaxantă, nu am vrea să stricăm momentul cu un uscător de păr hotelier care nu își face treaba cum trebuie. De aceea, la IgienaPHS preferăm să ne înconjurăm numai de profesioniști care oferă cele mai bune alternative: eficiență maximă în contextul unui consum redus.

Prin intermediul furnizorului nostru Valera, lider incontestabil la nivel mondial în domeniu, punem la dispoziție cele mai performante uscătoare de păr hoteliere, ce au la bază tehnologii de ultimă generație.

Prin ce se remarcă uscătoarele de păr hoteliere Valera?
  • - 3 sisteme de siguranță;
  • - motoare puternice și fiabile;
  • - asigură o uscare rapidă;
  • - unele modele sunt prevăzute cu motoare brushless;
  • - mânere ce nu se încălzesc pe perioada utilizării;
  • - rezistență crescută la mii de ore de funcționare.

Chiar dacă ești la început de drum sau dorești doar să faci un upgrade camerelor de hotel, la IgienaPHS avem cele mai bune soluții, o echipă gata să te ajute oricând și o gamă variată de produse. Nu ezita să ne contactezi!

Ultima actualizare:
Etichete: HoReCa