Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozator săpun spumă - Gojo FMX

Cod : GJ-5157-06-EEU00

3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dispenserul pentru săpun cu spuma Gojo FMX, de capacitate mare, are un design elegant si este ușor de utilizat – printr-o simplă apăsare a butonului. Dozatorul se utilizează împreuna cu rezervele specifice, care pot fi achiziționate împreuna cu acesta. Fereastra mare de vizualizare cu care este prevăzut permite cunoașterea cu exactitate a momentului în care rezerva trebuie reîncărcată. Rezervele de săpun Gojo permit o utilizare de 1700 de ori.
In Stoc
6 Puncte de Fidelitate
 
54,00 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dispenserul pentru săpun cu spumă Gojo FMX, de capacitate mare, are un design elegant și este ușor de utilizat – printr-o simplă apăsare a butonului. Dozatorul se utilizează împreună cu rezervele specifice, care pot fi achiziționate împreună cu acesta.
Fereastra mare de vizualizare cu care este prevăzut permite cunoașterea cu exactitate a momentului în care rezerva trebuie reîncărcată. Rezervele de săpun Gojo permit o utilizare de 1700 de ori. Capacitatea mare a dispenserului pentru spumă Gojo îl recomandă pentru utilizare inclusiv în spații cu trafic mare de persoane.

Caracteristici:
  • Dozator pentru săpun cu spumă Gojo, cu capacitate de 1200 ml,
  • Design atrăgător, practic si funcțional,
  • Proiectat pentru a fi ușor de întreținut de către personalul de curățenie, prin simpla spălare cu ajutorul unei lavete si a unui detergent obișnuit de suprafețe,
  • Utilizare simpla, prin acționare mecanică, este necesară o singură apăsare de buton pentru eliberarea unei cantități de spumă suficiente unei spălări,
  • Utilizarea rezervelor sigilate din fabrică reduce posibilitatea existenței microbilor,
  • O rezervă se fixează rapid și ușor în locul destinat și permite utilizarea de 1700 de ori,
  • Prevăzut cu o fereastră de vizualizare, care permite urmărirea consumului, în vederea reîncărcării
Caracteristici tehnice:

Material: Plastic ABS
Culoare: alb/gri
Acționare: manuala
Dimensiuni: 26,5 cm x 15,5 cm x 11,5 cm
Capacitate: 1200ml
Producator: Gojo
Rezerve compatibile: GJ-5161 , GJ-5163, GJ-5189

Gojo FMX este un dozator practic și modern, ușor de utilizat și conceput pentru o rezistență mare în timp. Capacitatea mare, de 1200 ml, permite utilizarea în spații cu trafic intens, reducând timpul de întreținere a produsului.
Dozatorul de săpun cu spumă Gojo FMX se livrează însoțit de kitul complet de instalare si montaj, ce poate include, după caz: șuruburi, banda dublu adeziva, etc. La livrare veți primi și întreaga documentație necesara pentru funcționarea in deplina siguranță a produsului.
Actionare
Manuala
Carcasa
Plastic ABS
Forma Sapun
Spuma
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Sapun spuma antibacterial Gojo

Sapun spuma antibacterian Gojo , solutie destinata curatarii mainilor, de calitate superioara,.   Microbii se afla peste tot: pe manerele usilor, pe birouri, pe tastatura, la baie sau in bucatarie. Asadar, pentru mentinerea sanatatii noastre este esential ca, in primul rand, sa avem o igiena a mainilor riguroasa pentru a elimina sursa unor neplaceri. In acest scop, cei de la Gojo[...]
57,48 lei
preț fără TVA

Sapun spuma Gojo Luxury Hair&Body Wash

Produsul Gojo Luxury Hair&Body sampon, balsam si gel de dus este ideal pentru utilizarea in cadrul hotelurilor, SPA-urilor si centrelor sportive. Este o solutie premium potrivita pentru toate tipurile de piele si par. Inspirata de centrele SPA, aceasta gama de sapunuri lichide de la GOJO ofera experiente luxuriante, care te duc cu gandul la relaxare si o stare de bine. Avant[...]
52,26 lei
preț fără TVA

BRANDURI