Detergent dezinfectant pentru suprafete Klintensiv Davera Institutional, 5 l
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Detergent dezinfectant pentru suprafete Klintensiv Davera Institutional, 5 l

Cod : PUB86
-5 %
REDUCERE
Detergent dezinfectant pentru suprafete Klintensiv Davera Institutional, 5 l
In Stoc
15 Puncte de Fidelitate
Brand: Klintensiv
153,51 lei
145,83 lei
122,55 lei fără TVA

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Detergent dezinfectant profesional Klintensiv Davera Institutional pentru curatarea si dezinfecția suprafețelor si a microaeroflorei din spatii private si zone de sănătate publică.
Davera institutional este solutie gata de utilizare, este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete de nivel inalt cu performanțe fungicide, bactericide sporicide și virucide dovedite.

NU contine aldehide, fenoli.

Produsul este avizat de Comisia nationala pentru produse biocide din Ministerul Sanatatii, nr AVIZ 2266BIO/02/12.24.Detergent dezinfectant profesional DAVERA INSTITUTIONAL este folosit:

In zone cu flux marit de populatie (aeroporturi, mall-uri, sali cinema/teatru, sedii bancare, sedii comerciale, supermarket-uri) - cel putin zilnic.
In colectivitati de copii si adulti - de prefarat in fiecare zi, la finalul programului de lucru si ori de cate ori este cazul.
In hoteluri, restaurante, baruri - la plecarea fiecarui client, spatii private - ori de cate ori este nevoie.

Mod de utilizare:

Pentru dezinfectia suprafetelor stergeti suprafata infectata cu o laveta, înmuiati în solutie sau pulverizati pe suprafata contaminata si apoi stergeti cu o laveta umeda.
Pentru dezinfectia suprafetelor pe cale aeriana se aplica solutia prin pulverizare sau nebulizare (ceata rece) în focare epidemiologice înainte de instituirea masurilor de curatenie. 

Condiţii de evitat: Nu se recomanda utilizarea pe marmură naturală, lemn nevopsit, alamă. Nu folosiți și nu păstrați aproape de căldură sau flacără deschisă.

Modalitate de ambalare: Bidon 5 litri
Spectru
Virucid
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Dezinfectant suprafete Oxivir Spray - spectru virucid, 750 ml

Spectru: Virucid
Capacitate: 1 litru
Oxivir Spray este o solutie 3% gata de utilizat a produsului Oxivir, pe baza de oxigen activ, pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor lavabile, cu risc intermediar si redus din domeniul sanitar, a suprafetelor generale din insitutii publice si private si a suprafetelor de lucru din sectorul alimentar. Proprietati de baza • Formulare slab acida pe baza de [...]
33,25 lei
27,94 lei fără TVA
- 20 %

Servetele dezinfectante Anios Quick Wipes 120 buc

Spectru: Virucid
Capacitate: sub 500 ml
Cand vine vorba despre dezinfectarea corecta a suprafetelor cat si a instrumentarului medical, nu este loc de erori. În orice centru medical sau spital exista un risc enorm de raspandire si de transmitere a unor virusi sau bacterii periculoase si, de aceea, alegerea dezinfectantilor profesionali potriviti este extrem de importanta. Compania Anios, lider mondial in domeniul dezin[...]
55,39 lei
44,32 lei
37,24 lei fără TVA

Aseptanios AD, dezinfectant aer si suprafete prin nebulizare, 2 L

Spectru: Virucid
Capacitate: 5 litri
Dezinfectant pentru aeromicroflora, suprafete si dispozitive medicale pe cale aeriana.  ASEPTANIOS AD este un dezinfectant pentru suprafete si dispozitive medicale curatate in prealabil. ASEPTANIOS AD se utilizeaza in absenta personalului, cu aparate specializate pentru nebulizare. Se programeaza aparatul in functie de volumul incaperii ce urmeaza a fi dezinfectante dupa care se[...]
318,92 lei
268,00 lei fără TVA
- 19 %

Surfanios Premium, dezinfectant concentrat suprafete - virucid, 1L

Spectru: Virucid
Capacitate: 5 litri
Dezinfectantul pentru suprafete Surfanios Premium 1l este ideal pentru utilizarea in centre medicale, spitale si nu numai datorita puterii mari de distrugere a virusilor, bacteriilor si a microbilor dar si a fungilor, activandu-se in 15 minute de la aplicare.  Dezinfectantul pentru suprafete Surfanios are spectru virucid, este concentrat, fiind necesara o diluare in prealabil:[...]
66,25 lei
53,66 lei
45,09 lei fără TVA

Alcosan VT10 dezinfectant suprafete industria alimentara

Spectru: Virucid
Capacitate: peste 5 litri
Alcosan este un dezinfectant gata de utilizat pentru igienizarea prin pulverizare a suprafetelor din industria alimentara, a bauturilor si a produselor lactate. Proprietati de baza : Alcosan este un dezinfectant pe baza de alcool, care contine, de asemenea, si un nivel scazut de sechestranti si compusi cuaternari de amoniu (QAC). Este special formulat pentru aplicare d[...]
149,85 lei
125,93 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI