Detergent dezinfectant pentru suprafete Klintensiv Davera Institutional, 5 l
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Detergent dezinfectant pentru suprafete Klintensiv Davera Institutional, 5 l

Cod : PUB86
Detergent dezinfectant pentru suprafete Klintensiv Davera Institutional, 5 l
In Stoc
12 Puncte de Fidelitate
 
116,62 lei
98,00 lei fără TVA

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Detergent dezinfectant profesional Klintensiv Davera Institutional pentru curatarea si dezinfecția suprafețelor si a microaeroflorei din spatii private si zone de sănătate publică.
Davera institutional este solutie gata de utilizare, este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete de nivel inalt cu performanțe fungicide, bactericide sporicide și virucide dovedite.

NU contine aldehide, fenoli.

Produsul este avizat de Comisia nationala pentru produse biocide din Ministerul Sanatatii, nr AVIZ 2266BIO/02/12.24.Detergent dezinfectant profesional DAVERA INSTITUTIONAL este folosit:

In zone cu flux marit de populatie (aeroporturi, mall-uri, sali cinema/teatru, sedii bancare, sedii comerciale, supermarket-uri) - cel putin zilnic.
In colectivitati de copii si adulti - de prefarat in fiecare zi, la finalul programului de lucru si ori de cate ori este cazul.
In hoteluri, restaurante, baruri - la plecarea fiecarui client, spatii private - ori de cate ori este nevoie.

Mod de utilizare:

Pentru dezinfectia suprafetelor stergeti suprafata infectata cu o laveta, înmuiati în solutie sau pulverizati pe suprafata contaminata si apoi stergeti cu o laveta umeda.
Pentru dezinfectia suprafetelor pe cale aeriana se aplica solutia prin pulverizare sau nebulizare (ceata rece) în focare epidemiologice înainte de instituirea masurilor de curatenie. 

Condiţii de evitat: Nu se recomanda utilizarea pe marmură naturală, lemn nevopsit, alamă. Nu folosiți și nu păstrați aproape de căldură sau flacără deschisă.

Modalitate de ambalare: Bidon 5 litri
Capacitate
peste 5 litri
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Dezinfectant lichid pentru haine Igienol Pure Care, 1.5 l

Capacitate: 1000 ml
Dezinfectant Lichid pentru Haine Igienol Pure Care, 1,5L Bacteriile și ciupercile prezente în haine sunt cauza mirosurilor neplăcute și pot provoca boli și iritații ale pielii. Acestea pot supraviețui la temperaturi mai mici de 60°C și se pot transmite de la un articol de îmbrăcăminte la altul. Din acest motiv, este recomandat să avem grijă ca țesăturile s[...]
26,87 lei
22,58 lei fără TVA

Detergent rufe enzimatic concentrat pentru dezinfectie chimio-termica a rufelor,Clax DS Desotherm 20kg

Capacitate: peste 5 litri
Descriere    Clax DS Desotherm este un detergent complet cu apă fără fosfați cu proprietăți dezinfectante, special concepute pentru utilizare în comerț și la fața locului spălătorii. Produsul a fost dezvoltat pentru dozare automată și manuală și poate se aplică la toate duritățile apei.    Clax Desotherm este potrivit pentru spălarea &icir[...]
584,29 lei
491,00 lei fără TVA
- 15 %

Pachet Igienol, dezinfectant pentru suprafete

Capacitate: 500 ml
Pachetul include :   - 1 buc pulverizator Igienol action spray 750 ml   - 1 buc rezerva Igienol 750 ml Dezinfecteaza in siguranta orice suprafata (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus), inclusiv pe cele cu care copiii intra in contact, deoarece nu contine clor (hipoclorit de sodiu). Cantitate[...]
42,25 lei
35,91 lei
30,18 lei fără TVA
- 5 %

Servetele umede dezinfectante pentru suprafete KLINTENSIV, 80 buc/pach

Capacitate: sub 500 ml
Servetelele umede din gama Klintensiv pentru suprafete, reprezinta o solutie dezinfectanta, fara alcool, gata de folosire, recomandata pentru spatiile delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica. În orice centru medical sau spital exista un risc enorm de raspandire si de transmitere a unor virusi sau bacterii periculoase si, de aceea, ale[...]
22,79 lei
21,65 lei
18,19 lei fără TVA
- 22 %

Dezinfectant Igienol Multi action spray 750 ml, mar

Capacitate: 500 ml
Dezinfecteaza in siguranta orice suprafata (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus), inclusiv pe cele cu care copiii intra in contact, deoarece nu contine clor (hipoclorit de sodiu). Cantitate : spray 750 ml Parfum: Mar
19,99 lei
15,59 lei
13,10 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI