Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozator senzor Purell gel dezinfectant mâini

Cod : GJ-2729

-25 %
REDUCERE
/ Opinia ta
Dispenserul automat pentru dezinfectant PURELL asigură doza corespunzatoare pentru o dezinfectare sigură. Este dispenserul dezinfectant Nr. 1 în S.U.A și asigură o igienă perfectă a mâinilor prin funcționarea cu sistemul "NO TOUCH". Cu ajutotul senzorilor de prezentă, prin amplasarea mâinii sub dispenser acesta eliberează doza de dezinfectant suficientă pentru o utilizare. Dispenserul este livrat gata echipat cu sistemele de montaj/prindere (dibluri de prindere, banda dublu adezivă pentru fixare, fără găuri). Setul NU conține baterii alcaline GP.

In Stoc
11 Puncte de Fidelitate
122,00 lei
91,50 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dispenserul automat pentru dezinfectant PURELL asigură doza corespunzatoare pentru o dezinfectare sigură. Este dispenserul dezinfectant Nr. 1 în S.U.A și asigură o igienă perfectă a mâinilor prin funcționarea cu sistemul "NO TOUCH".


Cu ajutotul senzorilor de prezentă, prin amplasarea mâinii sub dispenser acesta eliberează doza de dezinfectant suficientă pentru o utilizare.


Dispenserul este livrat gata echipat cu sistemele de montaj/prindere (dibluri de prindere, banda dublu adezivă pentru fixare, fără găuri).
Setul NU conține baterii alcaline GP.

 

Actionare
Senzor
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

-5 %

Gojo Purell - Dezinfectant instant mâini

PURELL este dezinfectantul nr.1 în SUA, cea mai eficientă și rapidă metodă de eliminare a germenilor de pe suprafața mâinilor, oriunde și oricând. Nu întotdeauna avem la îndemână apă și săpun, pentru siguranța noastră este suficient dezinfectantul PURELL. Acesta actionează în 10 secunde [...]
58,52 lei
55,59 lei
preț fără TVA

BRANDURI