Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozator senzor Purell gel dezinfectant maini

Cod : GJ-2729

-25 %
REDUCERE
/ Opinia ta

In Stoc
11 Puncte de Fidelitate
122,00 lei
91,50 lei
buc / preț fără TVA

Comandă acum și primești produsul chiar mâine
Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dispenserul automat pentru dezinfectant PURELL asigura doza corespunzatoare pentru o dezinfectare sigura. Este dispenserul dezinfectant Nr. 1 in S.U.A si asigura o igiena perfecta a mainilor prin functionarea cu sistemul "NO TOUCH".


Cu ajutotul senzorilor de prezenta, prin amplasarea mainii sub dispenser acesta elibereaza doza de dezinfectant suficienta pentru o utilizare.


Dispenserul este livrat gata echipat cu sistemele de montaj/prindere ( dibluri de prindere, banda dublu adeziva pentru fixare, fara gauri).
Setul NU contine baterii alcaline GP.

 

Actionare
Senzor
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

-5 %

Gojo Purell - Dezinfectant instant maini

PURELL este dezinfectantul nr.1 in SUA, cea mai eficienta si rapida metoda de eliminare a germenilor de pe suprafata mainilor, oriunde si oricand. Nu intotdeauna avem la indemana apa si sapun, pen tru siguranta noastra este suficient dezinfectantul PURELL. Acesta actioneaza in 10 secunde de la aplicare si distruge 99.9% din germenii cunoscuti.   Produsul se prez[...]
58,52 lei
55,59 lei
preț fără TVA

BRANDURI