marca-trusted
eLicitatie Certificari

Cum alegi cel mai bun balsam profesional pentru rufe?

12128 Afisari
balsam-rufe
Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/casa-camin-fierbinte-canicula-5591578/

Cuprins: 
  • Ce este un balsam de rufe?
  • Cum alegi balsamul potrivit pentru tine
  • Caracteristicile celui mai bun balsam de rufe
  • Tipuri de balsamuri de rufe
  • Recomandările noastre pentru balsamuri de rufe
    • Balsam de rufe Sano Maxima Baby Aloe Vera, 4 L
    • Balsam de rufe Coccolino Tiare Flower
    • Balsam concentrat de rufe Clax Deosoft Breeze

Cine nu iubește parfumul proaspăt al rufelor abia scoase din mașina de spălat? Însă, de multe ori, detergentul nu este suficient pentru a lăsa hainele și lenjeriile moi și catifelate și cu un miros puternic și de aceea trebuie să apelezi la ajutorul unui balsam de rufe. Dar cum faci să îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine?


Ce este un balsam de rufe?

Balsamurile de rufe sunt soluții chimice care, atunci când sunt adăugate peste textile, îmbunătățesc și descurcă fibrele materialelor, reduc producerea scamelor, lăsând țesătura moale și pufoasă. Acestea se adaugă de obicei după ce hainele, lenjeriile, prosoapele au fost spălate în prealabil cu un detergent de rufe.


Cum alegi balsamul potrivit pentru tine

Balsamul de rufe protejează materialul hainelor, al prosoapelor și lenjeriilor de pat, înmoaie țesătura și face călcarea acestora mai ușoară. Poți alege un balsam de rufe pe care să îl adaugi separat în mașina de spălat rufe care să acționeze la finalul ciclului de spălare sau poți alege direct un detergent a cărui formulă conține și balsam de rufe. Indiferent de alegere te vei bucura de haine moi și catifelate, perfecte pentru a fi purtate întreaga zi. 

Dar cum piața este plină de tot felul de balsamuri de rufe, cum știi să faci o alegere bună? Trebuie să fii atent la:

Compoziție – cum nu suntem cu toții chimiști și ingredientele unui detergent sau balsam de rufe par a fi un mister total, cel mai bine este să testezi ce ți se potrivește ție cel mai bine, dacă este potrivit pentru pielea ta și a membrilor familiei, dacă cineva a dezvoltat vreo alergie, iritație sau mâncărime și nu numai. În cazul în care cineva dezvoltă vreo problemă după utilizarea acestuia, se poate opta pentru utilizarea unui balsam de rufe natural, poate chiar făcut în casă. O atenție deosebită trebuie să se acorde hainuțelor pentru bebeluși și copii mici, deoarece pielea acestora este foarte sensibilă și, din acest motiv, este indicat să se folosească balsamuri de rufe potrivite pentru ei.

Parfum – este un aspect subiectiv ce ține de gusturile și preferințele fiecăruia. Dacă îți plac mirosurile puternice alege un balsam de rufe ce îți va mângâia simțurile iar dacă preferi ceva mai subtil, poți alege unul cu miros neutru.


Caracteristicile celui mai bun balsam de rufe

Alegerea balsamului de rufe potrivit este o opțiune personală, ce ține de gusturi. Însă, un balsam bun de rufe prezintă câteva beneficii incontestabile:
  • Ajută hainele să își păstreze forma inițială;
  • Parfumează hainele;
  • Înmoaie țesătura, acest lucru fiind benefic în timpul spălării, fibrele fiind supuse unui proces mai puțin riguros de frecare între ele;
  • Protejează culorile;
  • Hainele se calcă mai ușor.


Tipuri de balsam de rufe

Pe piață există o mulțime de balsamuri de rufe ce diferă ca și compoziție, parfum, persistența mirosului și modul în care are grijă de țesături pe o perioadă lungă de timp. Dacă vorbim despre compoziție, trebuie să facem neapărat referire la balsamurile de rufe artificiale și la balsamurile de rufe naturale.


Balsam de rufe artificial:

  • Este ușor de procurat din comerț;
  • Este dispus în recipiente în diverse cantități;
  • Are mirosuri diferite, pentru toate gusturile, ce persistă mult timp;
  • Este ușor de folosit;
  • Lasă țesătura moale și plăcută la atingere.


Balsam de rufe natural:

  • Se găsește și în comerț dar se poate realiza și în casă;
  • Știi exact ce are în compoziția sa;
  • Nu poluează mediul;
  • Nu provoacă iritații sau alte probleme ale pielii;
  • Este potrivit și pentru hainuțele copiilor;
  • Poate fi utilizat pe orice tip de material.


Recomandările noastre pentru balsamuri de rufe:


Balsam de rufe Sano Maxima Baby Aloe Vera, 4 L

balsam-rufe
Balsamul de rufe Sano Maxima Baby este un produs ultra concentrat ce previne electrizarea țesăturilor și încurcarea acestora, neutralizează mirosurile neplăcute, ușurează procesul de călcare al rufelor și este testat dermatologic, fiind potrivit pentru a intra în contact cu pielea sensibilă, chiar și cu cea a bebelușilor.


Balsam de rufe Coccolino Tiare Flower 

balsam-rufe

Balsamul de rufe Coccolino ajută hainele să își păstreze intensitatea culorilor dar și forma inițială, fără a compromite țesătura nici după multiple spălări. Parfumul său este unul bogat și persistent, iar ingredientele sale previn electrizarea țesăturilor și încurcarea acestora. Acesta este potrivit pentru 37 de spălări.


Balsam concentrat de rufe Clax Deosoft Breeze

balsam-concentrat-rufe

Dacă îți dorești cel mai bun balsam de rufe pentru spălătoriile comerciale atunci Clax Deosoft este o opțiune potrivită. Acesta este un produs concentrat ce permite economie pe termen lung dar și performanțe deosebite. Produsul se adaugă la ultima clătire și este ideal pentru utilizarea pe aproape toate tipurile de țesături și materiale. Balsamul pentru rufe are în compoziția sa cationici biodegradabili și săruri cuaternare de amoniu. 

Bidonul de 20 litri susține un număr ridicat de spălări, oferă hainelor un parfum ce persistă mult timp și neutralizează mirosurile neplăcute grație tehnologiei ONT. 

În secțiunea de oferte a magazinului IgienaPHS găsești balsamuri de rufe de la diferite branduri, detergenți de rufe, detergenți pentru suprafețe și nu numai, produse profesionale ideale pentru utilizarea atât în mediul profesional cât și în cel casnic.

Ultima actualizare:
Etichete: Igienă Curățenie